BBQ Passion

Passie voor BBQ-en? Passie voor eten!

Wij barbecueën best vaak als het weer het toelaat. Heerlijk gegrilde gerechten van de BBQ met lekkere salades en sausjes. Verschillende groentes en visgerechten, maar hoe vaak loopt die ene saus net door je salade heen, terwijl dat niet de bedoeling was. Of blijft het vleessap op je bord liggen waardoor je eigenlijk niet dat mooie stukje zalm erop wil leggen.

villeroy-boch-bbqparty

Passie voor eten

De BBQ Passion borden van Villeroy & Boch zijn de perfecte oplossing. Stijlvol dineren met speciaal BBQ servies. De collectie is zeer uitgebreid, gemaakt van hoog kwalitatief porselein die ervoor zorgt dat jouw gerecht lang warm en sappig blijft. Voor de vleesgerechten zijn er de hamburger- en steakborden en serveer de kip- of garnalenspiesen op de speciale serveerschaal voor 6 spiesen.

bbq-passion-serveerbord

Er is echt overal aan gedacht; worstenbordjes, groentebord, dessertbord, barbecuebord, visschaal, dip-, saus- & saladeschaaltjes en een leuke toevoeging zijn de fritesschaaltjes. Met de speciale koel/warmteplaat blijft het ongebakken vlees lekker koel of het gegrilde vlees juist langer warm.

 

Grillen en koken

Breng jij het buiten grillen graag tot een hoger niveau, dan is de collectie ook uit te breiden met grillpannen voor op de barbecue. Bereid jouw heerlijk gemarineerde vis, vlees of groente in dit krasvaste pannetje. De pannetjes hebben een handvat die je er makkelijk af kan halen zodat hij ook in de oven, magnetron en vaatwasser past.

Bovendien zien de borden en schalen er ook allemaal leuk uit! Kortom met dit uitgebreide servies serveer jij jouw gasten op een stijlvolle manier het lekkerste eten van de grill. Bekijk deze leuke collectie op de webshop www.marlieenfelice.nl

Liefs Bep

P.S. meer lezen over buiten eten? Lees ons blog over melamine servies

 

villeroy-boch-bbqbord

3 Comments

Leave a Comment