Royal Doulton Melamine servies2

Buiten eten met classy melamine servies

Wat mogen we toch weer genieten van het heerlijke zomerse weer. Het barbecueën en lekker buiten eten is echt iedere keer weer een verwennerij. Overdag ga ik graag met de kinderen lekker buiten lunchen of we gaan erop uit voor een gezellige picknick in het park, bij de speeltuin of het meer. Het gebruik van het mooie servies buiten doe ik zelf liever niet, maar om nu iedere keer plastic goed te kopen ben ik eigenlijk ook geen voorstander van.

Royal Doulton outdoor living pacific

Melamine servies van Royal Doulton

Toen kwam ik het melamine servies van Royal Doulton tegen. De collecties zijn zeer uitgebreid (bekers, 2 maten borden, bakjes en een serveerbord) en ideaal om te gebruiken tijdens het buiten tafelen. Het servies is gemaakt van melamine dus goed weerbaar maar ook licht dus handig met het tillen van je spullen naar je locatie. Bovendien kun je het na het dineren gewoon in de vaatwasser doen en weer terugleggen in de kast!

Het ‘Outdoor Living’ servies van Royal Doulton is verkrijgbaar in 2 lijnen, Pacific en Pastel. De Pacific lijn heeft een prachtig blauwe print met verschillende designs (strepen, stippen en  vlekken) en de Pastel lijn spreekt al voor zich. Mooie rustige pasteltinten die op iedere tuintafel een warm zomergevoel mee brengen.

Dat wil ik wel hebben!

De Pacific en Melamine collecties zijn verkrijgbaar bij de webshop Marlie & Felice. Zoek je meer buitenservies? Bekijk dan ook de mooie steak- & hamburgerborden van de Villeroy & Boch BBQ Passion collectie. De BBQ Passion borden zijn handig verdeeld in vakjes zodat je salade, vlees en saus niet door elkaar loopt. Lees hier ons blog over het BBQ servies.

Waar je deze zomer ook gaat ontbijten, lunchen of dineren, met deze mooie buiten serviezen kan het niet mis!

Groetjes Bep

P.S. Lees ook onze blog: Lekker buiten eten met de tafelgrill

1 Comment

Leave a Comment