Vacumeren is een must voor elke (hobby)kok die zichzelf een beetje serieus neemt. Haal jij ook altijd veel te veel vlees in huis met een bbq? Met de SOLIS Vacuümsystemen kun je alle leftovers goed bewaren of juist van te voren alvast halveren een gedeelte vacumeren. Heerlijk lenteweer, laten we lekker gaan barbecueën!
Je voorkomt met deze verpakking vriesbrand aan je vlees, en je kunt het eten tot vier keer langer vers houden. Het is overigens ook ideaal voor efficiënt marineren en portioneren.
Solis vacuümsystemen
Solis biedt diverse vacuümsystemen met elk unieke eigenschappen en voordelen, zoals de SOLIS Vac Prestige: een volautomatische vacuümmachine met de meest denkbare innovaties in en om het apparaat, inclusief marineerfunctie.
Je stukje vlees, kip of vis voor de BBQ is binnen no time heerlijk op smaak. Bereid en bewaar je eten als een pro! En met oog op vaderdag, is dit natuurlijk ook een leuk vaderdagcadeau!
Groetjes Bep
P.S. lees hier meer over lekker buiten eten
No Comments