Fromanteel Vaderdag

Wat voor horloge past bij jouw vader – Vaderdagtip

Op 17 juni is het alweer Vaderdag, heb jij al besloten wat jij jouw papa geeft? Ga je voor een mooi cadeau, een heerlijk ontbijtje of voor een lekker etentje? Halen jouw kinderen zelf een leuk cadeau voor hun vader of help je nog een handje? Het vinden van een origineel cadeau is niet makkelijk, een mooi horloge past eigenlijk bij iedere man. Welke stijl past bij jouw vader? Wij helpen een handje met de keuze.


Stoer

Een Fossil smartwatch, is niet alleen handig maar zien er ook echt stoer uit. Hiermee krijgt pa alle meldingen via zijn telefoon direct op zijn horloge. Ook staan er handige apps op de telefoon om bij te houden hoe fit je bent en meer. Bij een smartwatch kun je de wijzerplaat zelf instellen, kies je voor een digitaal scherm of een ouderwetse klok. Ook voor de banden zijn er keuzes; leder, staal of stof.

Fossil Q Smartwatch FTW4003

             Fossil Q Smartwatch FTW4003

Fossil Q Smartwatch FTW4000

                   Fossil Q Smartwatch FTW4000

Stijlvol

Is jouw vader geen gadgetfreak? Dan zijn deze stijlvolle Hugo Boss horloges een mooie optie. Voor de echte zakenman en de goed geklede vader.

 

Hugo Boss HB1513440

                  Hugo Boss HB1513440 

Hugo Boss Grand Prix 2018

                       Hugo Boss Grand Prix 2018

Klassiek

De horloges van Fromanteel zijn van Nederlandse bodem en hebben een fijne en klassieke uitstraling. Past dit meer bij jouw vader? Naast de keuze voor stoffen of lederen band zijn er veel mooie wijzerplaten waar je uit kunt kiezen.

 

Fromanteel GT-0602-016

                   Fromanteel GT-0602-016

Fromanteel GS-1202-002

                        Fromanteel GS-1202-002

Persoonlijk

2 designers vonden op een markt in Londen een vintage horloge uit de jaren 60, met achterop de inscriptie ‘Henry’. Dit horloge werd de inspiratie voor het merk ‘Henry London’. De horloges hebben een prachtig vintage uitstraling en speciaal voor jouw vader kun je deze horloges gratis laten graveren aan de achterzijde van de wijzerplaat. Zo maak je jouw vaderdag cadeau extra persoonlijk en speciaal.

Henry London HL41-CS-0011

                       Henry London HL41-CS-0011

Henry London gegraveerd

Fun fact! Deze prachtige Henry London horloges zijn er ook in allerlei mooie damesmodellen. Dus vind je vader het niks? Wellicht iets voor jou! Voor mij wel in ieder geval 🙂

Liefs

Bep

P.S. is jouw vader meer een BBQ master dan een horlogedrager? Bekijk dan ons bericht over het gave BBQ Passion servies.

No Comments

Leave a Comment