Lekker buiten eten met de tafelgrill

Grill je favoriete vis, vlees en groente op een tafelgrill

Met de temperaturen van deze week, is de kans zeer groot dat ik buiten aan tafel eet. Heerlijk in de zon, genieten van een hapje en een drankje. Bij het speuren op internet kwam ik deze tafelgrill tegen. Wat een goede tip!

Met de prachtig vormgegeven vuurvaste tafelgrill van Eva Solo kan iedereen zijn favoriete vlees, vis of groente grillen. Buiten eten van deze grill is natuurlijk een feestje. Heerlijk met familie en/of vrienden. De grill kan makkelijk verplaatst worden met de rvs hendel. Toch niet zo fijn plekje uitgezocht? Dan verplaatsen we hem toch gewoon. Na gebruik is de tafelgrill ook eenvoudig te reinigen. Daarnaast is deze grill ook nog eens een beauty op tafel. De grill kost €245,-  Naast vlees, vis en groente kun je er ook heel lekker je stokbroodjes op grillen. Maak er een lekkere bruschetta van bijvoorbeeld met tomaat, basilicum en knoflook.

 

Snap jij waarom wij zo fan zijn van deze grill? Iedereen kan zijn eigen eten erop maken. Bij een BBQ in de tuin gaat dit toch meestal wat anders. Het is dus ook nog eens mega gezellig.

Gegrilde groenten

Weetje wat ik echt heerlijk vindt? Gegrilde groenten. Mocht je in het bezit zijn van zo leuke tafelgrill (of hem gaan afschaffen natuurlijk) dan heb ik nog wat leuke tips voor erop.

Wist je dat je heel eenvoudig courgette kan grillen? Neem een courgette, was hem goed schoon en snijd met een kaasschaaf lange plakken. Besprenkel met wat olijfolie, een beetje peper en zout en lig dit lekkere stukje groente op de grill.

Maar ook tomaar, aubergine, asperges en wortels kun je heerlijk grillen. Variaties om over de groente te besprenkelen of mee te grillen is bijvoorbeeld knoflook, balsamicoazijn en peterselie.

 

Liefs Bep

 

 

1 Comment

Leave a Comment