Colourful Rebel

Opgelet; Colourful Rebel lanceert KIDS Collectie!

Een collectie vol originele designs voor kids tussen de 7 en 14 jaar oud!

Colourful Rebel

Colourful Rebel start vanaf dit seizoen met een kids collectie voor jongens en meiden.
Ben jij ook altijd op zoek naar de leukste kleding voor je kids? Waarschijnlijk vergeet je hierbij dat je zelf ook een leuke kast met kleding mag hebben, maar het shoppen voor je kids is ook veel te leuk. Misschien ken je Colourful Rebel wel, onder andere bekend om de BOEF truien, die echt heerlijk zitten. Zij lanceren dus nu een collectie voor kids.
De collectie bestaat uit sweaters, tees en swimwear met stoere teksten en all-over prints met prijzen vanaf €17,95. Denk aan leopard, flamingo’s, Superstar en Rebel! Herken jij deze designs? Dat kan kloppen, want het zijn mini-versies van onze bestselling items voor volwassenen. Vanaf nu kunnen jullie dus matchend de deur uit. De collectie wordt geheel geproduceerd in Europa.
Voor wie en wanneer te koop?
De collectie is gemaakt voor mini-rebels vanaf maat 122, met een eigen wil en eigen stijl! Vanaf vandaag zijn alle kids items te koop online via www.colourfulrebel.com als pre-order! Vanaf midden mei shop je de items zowel online als in de Colourful Rebel store in Amsterdam (Heiligeweg 42). Dat is toch super leuk!
Liefs Bep

1 Comment

Leave a Comment