Zwemmen met een zwembril op sterkte. Voor jong & oud!

Veel brildragers genieten minder van zwemmen omdat zij niet scherp kunnen zien onder water. Natuurlijk kun je langsgaan bij je opticien. Maar we weten ook dat die optie geen goedkoopje zal zijn. Een goed zittende zwembril op sterkte zou een fijne oplossing zijn. Aangezien de zomer er weer aan komt en we massaal onze vakantieplannen aan het maken zijn vond ik het wel een goed moment om deze leuke vondst met jullie te delen.

Kinderen zwembad

kids beach swim

Bron foto’s: Pexels

Zwembril op sterkte

Op de webshop www.leukebril.nu vond ik zwembrillen op sterkte. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Voor volwassenen kun je een keuze maken tussen plus en min sterktes,  -8.0 t/m +4.0,  en voor kinderen -5.0 t/m +5.0. Beide modellen (kinderen en volwassenen) zijn verkrijgbaar in het blauw of zwart en kosten slechts € 39,95 (kinderbril € 37,50). En wanneer aan beide ogen een andere sterkte heb, kun je de zwembril, voor dezelfde prijs, op maat laten maken met 2 sterktes!

Zwembril op sterkte zwart

Zwembril op sterkte blauw

 

Zwembril op sterkte Kind zwembad

Ik denk dat menig brildragers, en vooral kinderen hier erg blij van worden. Zodat ook zij lekker mee kunnen klieren onder water met de andere kinderen. Mocht zo’n zwembril dan sneuvelen na een hele zomer plezier, is de € 37,50 in ieder geval goed besteed. En met een beetje geluk, kan hij volgend jaar weer mee met vakantie.

Bekijk de zwembrillen op sterkte hier.

Liefs Bep

 

P.S. speciaal voor de moeders onder ons; lees hier over de leuke REBEL kinderkleding lijn of lees hier over onze 10 leukste kindertraktaties.

1 Comment

Leave a Comment