Tijd voor sandwich
Dit is een heerlijke sandwich voor de lunch. Daarom wil ik dit ook een echte lunchtip noemen. Oké, als je maar een kwartiertje de tijd hebt moet je dit niet gaan maken. Dat red je helaas niet. Dit broodje moet met wat geduld en liefde worden bereid. Dan smaakt hij nog lekkerder!
Wat hebben we nodig?
- 3 sneetjes brood
- 1 ei
- 1 tomaat
- paar plakjes komkommer
- 3 plakjes bacon
- mayo yofresh
- sla
- zuivelspread
- 3 plakjes kaas
- plak ham
- peper en zout
Zo maak je deze lekkere sandwich
- Rooster 3 sneetjes brood en kook ondertussen het ei, niet te zacht
- Snijd de tomaat en komkommer in dunne plakjes, bak ondertussen de bacon in een koekenpan knapperig
- Is je brood klaar? Pak het eerste broodje, besmeer deze met mayo yofresh
- Leg hier als eerst de plakjes tomaat op, een handje sla en de bacon
- Pak het volgende sneetje brood en smeer hier de zuivelspread op en leg deze op de bacon
- Smeer op het broodje dat op de bacon ligt nog een heel klein beetje mayo yofresh
- Leg hier bovenop de plakjes komkommer en de plak kaas
Pel het eitje en leg deze hier ook in plakjes op, doe er wat peper en zout op en sluit af met een plakje ham - Neem je laatste sneetje brood en smeer hier nog wat zuivelspread op
- Pak twee grote prikkers en steek deze in je sandwich, neem een broodmes en snijd de sandwich in tweeën
- Serveer op een vrolijk bord om hem vervolgens lekker op te smikkelen
Eet smakelijke!
Meer lekkere recepten zien van Bep? Klik hier!
Liefs Bep
No Comments