kookprogramma

Heerlijk weer een kookprogramma op tv

Er komt weer een kookprogramma aan waarin thuiskok’s het opnemen tegen de chef’s.

Ten eerste zitten wij er al klaar voor om te leren van de chef’s en te genieten van de thuiskoks! In het nieuwe 24Kitchen-programma ‘The Chefs’ Line Nederland’ is, een keur aan topkoks te zien. Ga jij er ook voor zitten?

kookprogramma

In deze nieuwe culinaire kookwedstrijd, gaan vier thuiskoks de strijd aan met een chefs’ line. Een keukenbrigade van vier chefs, uit een gerenommeerd restaurant. De restaurants die een chefs’ line hebben afgeleverd zijn Bistrot Neuf Restaurant Blauw , Restaurant MARIO  en SUSHISAMBA.

The Chefs’ Line Nederland

In ‘The Chefs’ Line Nederland’ strijden vier gepassioneerde thuiskoks tegen een sterke ‘chefs’ line’, een  professionele keukenbrigade van vier topkoks uit een gerenommeerd restaurant. Letterlijk passie tegen professie. De vraag die hierbij centraal staat is: wie wint, een thuiskok of een professionele chef ? Iedere maandag start een nieuwe groep thuiskoks tegen de chefs, en staat er een andere internationale keuken centraal. De Franse-, Indonesische-, Italiaanse-, maar ook de Japanse keuken. Iedere werkdag valt de minst presterende thuiskok direct af. De overgebleven thuiskok het op donderdag opneemt tegen de hoogste in rang van de chefs’ line: de chefkok. Iedere vrijdag krijgt de kijker een uniek kijkje achter de schermen in de keuken van de chefs’ line van die week. Leuk!

Jury van het kookprogramma

Ten slotte hebben wij nog de de jury van ‘The Chefs’ Line Nederland’. Drie culinaire grootheden nemen plaats. Meesterkok Margot Janse, Sterrenchef Jacob Jan Boerma, maar ook Chef-Restaurateur Dennis Huwaë schuift aan. Zij gaan wekelijks de jurering op zich nemen, maar ook hun kennis delen met de deelnemende kandidaten.

‘The Chefs’ Line Nederland’ is vanaf maandag 14 mei, iedere werkdag om 22.00 uur te zien op 24Kitchen. Bovendien biedt 24Kitchen voor het eerst de mogelijkheid aan, om afleveringen online terug te kijken via 24kitchen.nl. Na iedere tv-uitzending wordt de desbetreffende aflevering direct online aangeboden.
.
Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment