Zoet broodbeleg met al het goede van peulvruchten

SPREAD THE PEAS

Zoet broodbeleg? Maar dan met minder suikers!

Een gezonde leefstijl, iets wat vandaag de dag steeds populairder wordt. Gelukkig spelen er veel bedrijven/merken op in. Via onze dagelijkse voeding krijgen we vaak nog te veel suikers binnen. Met het eten van slechts één boterham met chocoladepasta of hagelslag komen we al aan 14% van de maximaal aanbevolen dagelijkse hoeveelheid toegevoegde suikers. 
Toen bij ons het bericht van Spread the Peas binnen kwam waren wij direct onder de indruk. Lekker zoet broodbeleg maar dan met minder suiker.
Het nieuwe broodbeleg is gemaakt van peulvruchten en gezoet met een beetje natuurlijke suikers uit honing. Hierdoor is de spread een bron van vezels en bevat het ruim 50% minder suikers dan het zoete broodbeleg dat je gewend bent. Ideaal voor jezelf, maar ook voor de kinderen.
Power to the peas
Peulvruchten – waar Spread the Peas voor 56% uit bestaat – zijn rijk aan vezels en eiwitten, en daardoor is dit broodbeleg een stuk voedzamer dan bijvoorbeeld hazelnootpasta of hagelslag. Bovendien heeft het eten van peulvruchten een positief effect op het milieu.
Verschillende smaken
Spread the Peas is er in drie verschillende smaken: een exotische kokossmaak, een warme kaneelsmaak en een pure chocoladesmaak. Alhoewel het heerlijk is voor op de boterham, kun je er ook eindeloos mee variëren op bijvoorbeeld de pannenkoek, als cake topping of als dipper bij een traktatie.
Het product is vanaf 2 juli in de drie smaakvarianten te koop bij Jumbo en via jumbo.com. De verpakking bestaat uit 175 gram en heeft een consumentenadviesprijs van € 2,49. Voor meer inspiratie: www.spreadthepeas.nl.
Ga jij deze smeersels testen?
Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment