Daybed

WOUD – Nieuwe collectie

We WOUD like to introduce our AW18 collection. Elk meubel een eigen verhaal.

Elk meubel uit de nieuwe herfst-wintercollectie van WOUD Design heeft een eigen verhaal. Door samen te werken met (opkomende) designers creëert het Deense designmerk een uniek en breed assortiment. Flora Sofa, Verde Coffee Table, Array Sideboard… We Wour like to introduce AW18 collection to you!

Flora Sofa – designed bij Yonoh

De contouren van de ‘Flora Sofa’ bank laten de inspiratiebron zien. De Spaanse designstudio Yonoh is geïnspireerd geraakt door de natuurlijke groei van bloemblaadjes. Deze collectie bestaat uit vier verschillende modules, ieder met de opvallende zwarte bies, waardoor oneindig veel combinaties mogelijk zijn.

Army Sideboard & highboard – designed bij Says who

De slanke poten tillen dit elegante dressoir van de grond. Er wordt een mooi contract gemaakt tussen de massief houten kast en de dunne metalen constructie eronder. ‘Array sideboard & highboard zijn ontworpen door Says Who.

Verde Coffee Table – designed bij Rikke Frost

Het combineren van verschillende materialen en één meubel oogt sterk en zorgt voor een prachtig resultaat. De ovalen metalen constructie van de ‘Verde Coffee Table’ is ontworpen met twee tafelbladen. Het onderste deel is zwart geschilderd eikenfineer. Het ronde blad is zwart of bruin marmer of wit terrazzo. Een prachtige vaas met bloemen komt op deze tafel helemaal tot zijn recht.

Tray Shelf – designed bij Hanne Willmann

Door het plaatsen van kleine dienbladen als plant ontstaan er diepere ruimtes. De dienbladen zorgen ervoor dat er hogere objecten in de kast geplaatst kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat er veel mogelijkheden ontstaan en de ‘Tray Shelf’ levendig en persoonlijk wordt.

Lean Lounge chair – designed bij Nur

De collectie van de ‘Lean Lounge chair’ is uitgebreid met twee nieuwe moderne kleuren: bosgroen en roest. Bekleed met hoogwaardige stoffen van het Deense textielbedrijf Gabriel. De nieuwe kleuren vullen de huidige collectie van rustige kleuren aan en zijn gedurfd statement op zichzelf.

Level Daybed – designed bij MSDS Studio

Een daybed: het meubel waar veel mensen van dromen. Want het staat prachtig in een interieur. ‘Level Daybed’ is niet nieuw maar er is nu wel een uitvoering voorzien van een exclusief lederen matras en kussen. Je kunt hem nog steeds combineren met een zwart frame of met het wit gepigmenteerde eiken frame voor een lichter effect.

Over WOUD Design

WOUD Design is opgericht in 2014 door het designersduo Torben en Mia Koed uit Denemarken. Voordat zij het designmerk WOUD Design oprichtten, hadden zij een lange carriére opgebouwd in de meubelindustrie. Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk voor WOUD Design en daarom worden alle keuzes op het gebied van materiaal en productie goed overwogen.

Neem snel even een kijkje op www.woud.dk .

No Comments

Leave a Comment