Wie kiest de verlovingsring uit?

Vroeger was het de traditie dat de man een ring uitzocht. Hij zocht een verlovingsring uit die paste bij zijn vriendin. Op een speciaal moment ging hij onverwachts op één knie om dé vraag te stellen. Dit gebeurt nog steeds erg vaak, maar het is ook niet meer gek om je vriend ten huwelijk te vragen.

Helaas is het voor de mannen nog niet zo makkelijk om een ring voor hun vriendin uit te zoeken. Het kan nog wel eens een miskoop zijn, zonde! Hij heeft zo zijn best gedaan, maar jij wilt de ring liever niet dragen. Hoe is dit nu te voorkomen?

Subtiele hints

Heb het er goed met de vrienden van je partner over, maar ook met zijn moeder en zus. Niet direct welke verlovingsring je wilt, maar geef subtiele hints. Zij kunnen dat op een bepaald moment aan hem doorspelen, zo is hij al in de goede richting aan het zoeken. Welke kleur vind je mooi, en welke vorm. Wie weet heeft hij wel versterking nodig tijdens het zoeken naar de perfecte ring. En nu zullen zij maar precies weten wij jij mooi vindt… Natuurlijk kan de man ook subtiel checken wat zijn vriendin mooi vindt.

Bekijk hier alvast de mooiste verlovingsringen.

No Comments

Leave a Comment