Website voor zwangere vrouwen met echt betrouwbare informatie

Ben jij zwanger en heb je vragen? Dat is natuurlijk heel normaal maar let op wat er gebeurt als jij de vraag aan mama’s om je heen stelt. De antwoorden zijn vaak allemaal anders. Heel verwarrend, daarom delen wij deze website, gemaakt door een verloskundige met alle antwoorden op jouw vragen over zwanger zijn, bevallen maar ook over kinderwensen. Mag je zelf de babykamer verven en wat mag je nu precies wel of niet eten?

Be bold and beautiful

Be Bold And Beautiful

Mag je zelf de babykamer verven en wat mag je nu precies wel of niet eten? Online betrouwbare informatie vinden is voor zwangere vrouwen soms een aardige uitdaging. Verloskundige Rosanne van der Sterre-Poolen, is Be Bold & Beautiful gestart. Hier vind je betrouwbare informatie over de zwangerschap en tips van de verloskundigen.

Be bold and beautiful 2

Je kent het wel…

Veel vrouwen die zwanger zijn geweest kennen de onzekerheid en vragen die opspelen. Rosanne, zelf moeder van een dochter, kwam er tijdens haar eigen zwangerschap achter dat ‘Dr Google’ en de mensen om haar heen wel deden alsof ze alles wisten, maar het niet altijd bij het rechte eind hadden. “Ik vind het heel belangrijk dat zwangeren sterk in hun schoenen staan, en zich ‘empowered’ voelen om de juiste keuzes te maken. Dat kan als zij over betrouwbare informatie beschikken die niet doordrenkt zijn van reclameboodschappen van grote merken of de invloed van bekenden. We zien een groei in ervaringsdeskundigen maar dat wil niet zeggen dat die mensen altijd betrouwbare en goed onderbouwde kennis hebben.”, aldus Rosanne.

Het platform wordt dagelijks gevuld met nieuwe artikelen, inspirerende video’s en blogs.┬áDus ben jij in blijde verwachting en zit je met een aantal vragen, neem eens een kijkje op
www.beboldandbeautiful.nl.

Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment