Wilkinson Intuition FAB

Vrouwenpraat! Welke scheermethode kies jij?

De mooie dagen beginnen en wij dames krijgen er gelijk weer een secuur werkje bij. Natuurlijk houden we alles netjes bij, maar als het zulk weer is en we lopen iedere dag in korte blouses en korte broeken dan mogen we natuurlijk niet verzaken. En bovendien moet je huid hier ook maar net tegen kunnen, daarom stellen wij de vraag welke scheermethode kies jij?

Wilkinson Intuition FAB

Wilkinson Intuition FAB

Welke scheermethodes zijn er?

Er zijn verschillende manieren om te scheren, ten eerste maak je de keus;  ga je voor depileren of epileren. Bij depileren verwijder je alleen het stukje van de haartjes die zichtbaar zijn, daarvoor gebruik je een scheermes, ontharing crème of een ladyshave.

Bij epileren verwijder je de complete haar met haarzakje, wortel en al. Hierdoor blijven de haartjes ook langer weg, maar zoals we allemaal weten is het ook een stukje pijnlijker, oei. Middelen om hiervoor te gebruiken zijn, epilady, waxstrips of laten harsen door een pro.


Welke keuze maak jij?

Na alle methodes al eens te hebben uitgeprobeerd gaat mijn voorkeur toch uit naar epileren. Het kost even wat tijd maar je hoeft er voorlopig niet meer naar om te kijken en het houdt je huid veel rustiger. Ik kies er dan ook voor om naar de pro te gaan en niet de DIY versie want na een aantal strips merk ik dat ik ze steeds minder enthousiast opplak, ai. Bij een pro kun je niet even ademhalen of bijkomen, want dan is het al gebeurt, mooi!


Scheermesje

Het is daarentegen toch fijn om een goed scheermesje in huis te hebben voor de noodgevallen. Je weet maar nooit…toch?

Wilkinson Intuition FAB

Wilkinson Intuition FAB

We mochten de Intuition FAB scheermes van Wilkinson uitproberen en ik moet zeggen dat, nadat ik een aantal weken geleden even snel een cheapo bij de Action had gehaald, en ik direct de volgende scheerbeurt alweer spijt had, deze scheermes een verademing is. Na een paar weken gebruikt te hebben kan ik gerust zeggen dat deze geen irritatie veroorzaakt en gelukkig zijn werk goed doet. De Intuition FAB heeft een uniek scheersysteem, je kunt namelijk 2 kanten op scheren, heen en weer, het eenrichtingsscheren is verleden tijd! De gel rondom de mesjes zorgt ervoor dat je huid direct verzorging krijgt. Voor mij werkt hij goed. Wat heeft jouw voorkeur?

Groetjes Bep

No Comments

Leave a Comment