Vinada

VINADA; wél de wijnbeleving, maar niet de kater

Een non-alcoholische sparkling rosé. Wat denk jij als je deze zin leest?

VINADA introduceert een non-alcoholische sparkling rosé. Een glas wij die voor iedereen lekker is, een gezondere keus maar ook smaak, kwaliteit en beleving bieden. Dat klinkt goed!

Vinada

VINADA is ontwikkeld door Jessica van Spaendonck. Zelf houdt ze ook van een wijntje, maar medisch gezien is dit voor haar niet altijd een goed idee. Een lekker alternatief was er nog niet vond zij.  Dit stimuleerde haar om de uitdaging aan te gaan om de alcoholvrije wijnmarkt te veroveren met een lekkere non-alcoholische wijn. Tegelijkertijd hoopt ze met VINADA een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappelijke bewustwording omtrent alcohol en gezondheid. Naast geen alcohol bevat VINADA ook nog eens weinig calorieën, slechts  23 kcal per 100 ml. Welke vrouw wil dat nu niet? En drinken en weinig calorieën. Als je het ons vraagt, klinkt dit als een uitkomst.

Vinada

Van druif naar alcoholvrije wijn
De wijn kent zijn oorsprong in de Spaanse wijnstreek Castilla-La Mancha en wordt gemaakt van de blauwe Tempranillo druif. VINADA’s Sparkling Rosé wordt met zorg geproduceerd op precies dezelfde wijze als ‘gewone wijn’, maar wordt vlak voor het bottelen gedealcoholiseerd door middel van vacuümextractie. Dit gebeurt bij een lage temperatuur waardoor de smaak optimaal blijft behouden.

VINADA staat inmiddels bij geselecteerde horecazaken op de kaart en wint dagelijks terrein. Voor het meest actuele aanbod bij jou in de buurt check je de website. Op deze website is de Sparkling Rosé ook online te bestellen.

Dit moet je zeker proberen!

Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment