Lave Collectie Villeroy & Boch

Aardewerk met een twist

Nieuwe collectie Lave: elk product is uniek.

Lave Collectie Villeroy & Boch

Aardewerk servies heeft een onderscheidend karakter: het doet denken aan die laatste vakantie in een Mediterraans vissersdorpje en brengt herinneringen terug aan oude ambachten. Het is zeer veelzijdig en past in bijna elke interieurstijl, van eclectisch tot urban. Door de organische vormen en expressieve kleuren geeft de nieuwe collectie Lave van Villeroy & Boch een twist aan traditioneel aardewerk. Het is een bijzondere collectie waarbij elk product uniek is. Het glazuur wordt met de hand aangebracht, hierdoor heeft elk bord, elke beker en elke kom een andere textuur en kleur.

Lave

Lave is gemaakt in de kleuren Bleu en Gris, deze kleuren zijn perfect met elkaar te combineren. Al het servies is vaatwasser- en magnetronbestendig. De collectie is al verkrijgbaar vanaf €12,90

Bekijk de collectie online bij Villeroy & Boch.

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van ’s werelds toonaangevende premium merken van de keramische producten. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland staat voor innovatie, traditie en functioneel design. Als gerenommeerd lifestylemerk is Villeroy & Boch vertegenwoordigd in 125 landen op het gebied van Badkamer en Welness en Tafelcultuur. Èn vorig jaar vierde het label haar 270e verjaardag.

No Comments

Leave a Comment