Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Het is een wereldwijde trend; kookliefhebbers die indruk maken op hun gasten met culinaire creaties. Maar ook met een perfect gedekte tafel. Zoals professionals dit doen. Een etentje is geen gewoon etentje meer. Maar wordt omgetoverd tot een speciaal moment. Hiervoor komt Villeroy & Boch met een nieuwe collectie die hier volledig op aansluit; Manufacture. Dit is een uitgebreide collectie van servies, glazen, bestek en accessoires om de perfecte tafel te dekken. 

Villeroy & Boch

Manufacture Rock: authentieke uitstraling

Natuurlijk en origineel: dat is Manufacture Rock. De leisteen uitstraling van het matte porselein met structuur geeft de collectie een authentieke uitstraling. Het laat de gerechten tot hun recht komen. Naast Manufacture Rock Gris (de kleur van donker leisteen) is het servies ook verkrijgbaar in het wit (Manufacture Rock Blanc). Dit zorgt voor meer creatieve mogelijkheden en combinaties met bestaande collecties. Daarnaast is het servies magnetron- en vaatwasserbestendig.

Manufacture Rock Desert: Aboriginal kunst met een twist

De perfecte aanvulling op het Manufacture Rock servies is Manufacture Rock Desert. Deze collectie is geïnspireerd op de Australische Aboriginal kunst, een van de oudste kunsttradities ter wereld. De witte en rode stippen zorgen voor bijzondere patronen op het ruwe donkere oppervlak. Dit zorgt voor een unieke look en kunst aan elke eettafel.

Villeroy & Boch

Manufacture Glass en Cutlery: koperkleurige effecten

Een mooi contrast met het donkere ruwe porselein, zijn het bestek en de glazen van de Manufacture Glass en Cutlery collecties. Zoals de kristallen glazen voor witte wijn, rode wijn en champagne. Hierbij combineer je modern design met hoogwaardige kwaliteit. Maar ook het koperen kleurverloop in de steel is een bijzonder designelement. Met het bijpassende bestek wordt er ook nog een kleuraccent toegevoegd aan de collectie. Het bestek heeft duidelijke lijnen. Maar ook een elegante, matte koperkleurige afwerking.

Villeroy & Boch

Manufacture Swirl: finishing touch

De Manufacture Swirl accessoires zorgen voor de finishing touch. Bijvoorbeeld met de vazen en theelichthouder, deze geven een mooi effect op de gedekte eettafel. De matte donkere oppervlakten en koperen strepen passen mooi in de stijl van het servies, de glazen en het bestek. De vazen maar ook de theelichthouder zijn met de hand gemaakt van glas.

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van ’s wereld mooiste merken voor keramische producten. Het familiebedrijf heeft een hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland. Zij staan staat voor innovatie, traditie en functioneel design. Als gerenommeerd lifestylemerk is Villeroy & Boch vertegenwoordigd in 125 landen op het gebied van Badkamer en Wellness en Tafelcultuur. Vorig jaar vierde het label haar 270e verjaardag.

 

No Comments

Leave a Comment