TREK festival

Foodfestival seizoen – vier jouw verjaardag bij Festival TREK

Vorige week hebben we een geweldig mooie week gehad. We hebben mogen genieten van de zon. Ik weet zeker dat er menig bbq’s zijn aangestoken en terrasjes zijn gepakt. Ondanks dat we nu in flink regenweer zitten, moet ik zeggen dat het goede weer naar meer smaakt. Het zomerseizoen komt er bijna aan. En dat betekent ook dat het foodfestival seizoen weer gaat beginnen. En bij foodfestival TREK maak jij kans om jouw verjaardag met 10 vrienden te vieren!

Festival TREK

Op 10 mei start Festival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland. En zij vieren dit jaar haar 5-jarige bestaan. Ben jij jarig tussen 10 mei en 9 september? Dan maak je kans om jouw verjaardag uitgebreid te vieren met 10 vrienden bij één van de 9 TREK locaties. En in samenwerking met Stichting jarige Job, zorgt het festival ook voor een onvergetelijke verjaardag voor een aantal kinderen die het thuis minder breed hebben.

Wie jarig is trakteert

Afgelopen jaren heeft het festival een grote groep terugkerende groep bezoekers mogen ontvangen. Om wat terug te doen voor deze gezellige Bourgondiërs maken bezoekers die tijdens het festivalseizoen jarig zijn kans op een verjaardagsfeest bij Festival TREK*. Per stad wordt er een jarige getrakteerd op een compleet verzorgde verjaardag voor 10 personen. Het verjaardag arrangement bestaat uit: een verjaardagstaart, een borrelplank, 3 flessen SLURP wijn, 6 Disaronno Sour en 20 drank consumptiemunten.

Het brede culturele aanbod – met live optredens van opkomende muzikanten, theater- en kleinkunst talent – maakt van Festival TREK veel meer dan een foodfestival. Gedurende een (lang) weekend worden 9 van de mooiste stadsparken omgetoverd tot een sfeervol Bourgondisch Dorp. Alles onder de bezielende leiding van de ‘BurgeRmeester van TREK’: “In mijn dorp staan naast talloze mobiele keukentjes en verschillende bars een gemeentehuis waar getrouwd kan worden, een kerk voor de biecht, een prachtig theater, diverse podia en een nostalgische kermisattractie. Zodra de avond valt ontstaat er tijdens de zwoele zomeravonden een geweldige openluchtdisco”.

Festival TREK 3

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautjes, hangen er geen slingers, ballonnen en kunnen zij niet trakteren. Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox aan de ouders van deze kinderen. In deze box zitten slingers, ballonnen, lekkers voor thuis, traktatie voor op school en natuurlijk cadeautjes. “Verjaardagen moeten gevierd worden en daarom is het super dat Festival TREK hun verjaardag koppelt aan Stichting Jarige Job. Van een feestje komt een feestje!”, aldus Huib Llyod, oprichter Stichting Jarige Job.

Festival TREK 2

Winnen!

Wil jij ook jouw verjaardag vieren bij TREK of geef je jouw beste vriend/vriendin ervoor op? Schrijf je in via Facebook. Klik hier.

Wij zullen zeker een kijkje gaan nemen bij TREK dit seizoen, dus houd onze blog in de gaten voor meer. Je kunt al gaan genieten vanaf 10 mei in Rotterdam!

Groetjes Bep

No Comments

Leave a Comment