Valentijnsdag

Verras je valentijn met de cadeau van HEMA

Samen de liefde vieren; dat is waar Valentijnsdag om draait. Of je nu  je moeder, je geliefde of een vriend(in) wilt verassen, bij HEMA vind je lieve cadeautjes voor iedereen.

Valentijnsdag

Mooi, mooier mooist

Op valentijnsdag wil je er natuurlijk stalend uitzien. De limited edition beautyproducten van HEMA helpen je een handje. Verzorg je lippen met de nieuwe lipscrub om ze vervolgens te laten stralen met een velvet lipstick of een metallic lipgloss. Ook je wangen krijgen een mooie shimmer met de hartvormige blushes. Met de speciale verzorgingsproducten leg je je valentijn, of jezelf, helemaal in de watten.

Valentijnsdag

Een uniek cadeau

Zet jouw valentijn in het zonnetje met een persoonlijk cadeau. Zo verkoopt HEMA dit jaar love tokens met vouchers die je zelf in kan vullen en een fotolijst waar je jullie mooiste herinneringen in kwijt kan. Je cadeau maak je helemaal af met een passende geschenkverpakking. Ook je huis versier je geheel in stijl met hartjes confetti, een hartjesslinger en confetti ballonnen in hartvorm.

Valentijnsdag

Ook verkoopt HEMA van 8 tot en met 14 februari speciaal Valentijnsgebak. Zo is de tompouce in een liefdevol jasje gestoken, zijn er heerlijke chocoladesoesjes en speciale taarten. Smullen maar!

Shop het HEMA Valentijns assortiment nu in de winkel of via hema.nl

valentijnsdag

Over HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers.

 

No Comments

Leave a Comment