Bedlinnen Vandyck

Vandyck – Nieuwe collectie

Vandyck presenteert de voorjaarscollectie bedlinnen. Uitgesproken botanische prints maar ook rustgevende pastelkleuren.

De lente brengt vrolijkheid, kleur en licht in huis. Net als tijdens het voorjaarsseizoen ontvouwt de natuur zich in de nieuwe collectie bedlinnen van Vandyck. De diverse prints, dessins en kleuren brengen de natuur tot leven in de slaapkamer. De kwalitatieve materialen van het bedlinnen, zoals katoen, satijn en linnen, voelen zacht en luxe aan. Van dekbedovertrekken, kussen hoezen, spreien en plaids. Vandyck biedt veel mogelijkheden voor een mooi opgemaakt bed. Juist het combineren van stijlen en texturen zorgt voor een levendige uitstraling. 

Bedlinnen Vandyck

Botanische prints

Bloemen, planten en dieren, zoals apen, vogels en vlinder, zijn afgebeeld op de dekbedovertrekken. Diverse botanische prints zorgen voor het verbinden van de natuur. Bijvoorbeeld met de kleuren bruin, beige, donkergroen en azuurblauw. Deze kleuren voeren de boventoon. Ook vrolijke kleuren als lila, chili rood en perzik-oranje komen terug in planten en veldbloemen die schilderachtig of fotografisch zijn weergegeven. De designers van Vandyck hebben gespeeld met licht en donker en scherpe-diepte. Dit zorgt voor een spannend contrast.

Bedlinnen Vandyck

Rustige uitstraling

Voor een rustige uitstraling in de slaapkamer heeft VanDyck dit seizoen gekozen voor een serie met rustige, zachte kleuren. Verschillende blauw- en grijstinten en vintage groen combineren goed met wit. Dit geeft de slaapkamer een frisse voorjaarslook. Voor een extra effect kunnen de kleuren ook worden gecombineerd met kleine grafische prints, zoals blad- en ruitmotief.

Bedlinnen Vandyck

Strandhuis

Het zonlicht dat de slaapkamer in schijnt, nodigt uit om het interieur aan te passen. Het is dus met deze collectie mogelijk om de slaapkamer de uitstraling van een strandhuis te geven. Zo is er de dekbedovertrek set met een print van palmbladeren waar een zomerbries langs waait. Hierbij gaan de kleuren oud- en zachtroze samen met blauwtinten als denim. Gestapelde kussens in verschillende blauw- en grijstinten doen denken aan de golvende zee.

De collectie is vanaf februari 2019 verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen maar ook online. Alle dekbedovertrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen.

Over Vandyck

In 1923 opende Cornelis van Dijk aan de Naarderstraat in Hilversum een pakhuis vol huishoudtextiel. Dit heeft hij samen met zijn zoons gekocht over de hele wereld. Vandaag de dag geeft de vierde generatie Van Dijk leiding aan het familiebedrijf. Ook is nog steeds de uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxspringsbedden wereldwijd verkrijgbaar. Vandyck staat voor hoogwaardige bed- en badtextielproducten gemaakt van natuurlijke materialen met een onderscheidend en duidelijk design.

No Comments

Leave a Comment