Søstrene Grene potjes

Trek in het leven

Geniet van het eten waar u van houdt!

Søstrene Grene komt dit jaar voor het eerst met een collectie etenswaren. Vanaf donderdag 31 januari 2019 kunt u zelf de nieuwe etenswaren ervaren. Dit kunt u vinden in één van de vele Søstrene Grene winkels.

Søstrene Grene pannenkoeken

Samen met levensgenieters, een voormalig Michelin chef en voorlopers in de wereld van gastronomie, heeft Søstrene Grene een uniek assortiment producten ontwikkeld. Deze collectie combineert liefde voor eten met kwaliteit, schoonheid en lokaal geproduceerde ingrediënten.

Met deze nieuwe collectie wil Søstrene Grene families dichter bij elkaar brengen. Naast goede gesprekken genieten van een gevariaard assortiment. Dat bestaat uit hapjes tijdens een weekend brunch, verjaardag of gezellige avond met vrienden.

De collectie bestaat uit een breed assortiment. Dit assortiment bestaat uit specialiteiten die in simpele, smaakvolle gerechten gebruikt kunnen worden. Ideaal om te delen. De zussen Anna en Clara hebben ook een assortiment van zowel zoete als hartige bakmixen geproduceerd. Uiteraard hebben zijn hiervoor ook servies en accessoires ontworpen in hun knusse en informelere stijl.

Søstrene Grene pasta

Een vleugje Michelin

Anna en Clara hebben samen met een voormalig Michelin chef een aantal unieke delicatessen geproduceerd. Deze zijn alleen verkrijgbaar bij Søstrene Grene. De lekkernijen bestaan uit heerlijke dressings, verleidelijke siroop, ingemaakte groenten en rijke mayonaises.

Probeer snel eens de citroenmayonaise, met gezouten citroenen uit Marokko. De citroenen zijn door midden gesneden en vervolgens in zoute pekel geconserveerd. Daarna zijn ze voor 6 maanden op een koele, donkere plek bewaard. Dit  haalt de bittere smaak uit de schil en laat daardoor een krachtige smaak achter die doet denken aan de geur van zongerijpte citroenen.

Of kies eens voor de chili mayonaise die ‘Piment dÉspelette’ pepers bevat. Deze mayonaise heeft een pittige smaak maar is ondanks de chilipepers en paprika niet te heet. ‘Piment d’Espelette’ pepers staan hier ook om bekend. Ze zorgen voor een sterke smaak, zonder dat het brandt. Deze pepers komen oorspronkelijk uit Frankrijk. Het is daar traditie om de pepers, na het oogsten, als slingers tussen de huizen te laten drogen.

Søstrene Grene Tafel

Vind heerlijke delicatessen bij Søstrene Grene

Het nieuwe assortiment bevat veel verschillende producten. Zo heb je bijvoorbeeld kruiden, dressings, jams, siroop, antipasti en ingemaakt groenten. Ook vind je er nu gezonde tussendoortjes en zoete traktaties. Dit staat naast het vertrouwde assortiment, zoals koffie, thee en cacao in de winkel. Deze collectie laat producten zien die geschikt zijn voor het maken van kleine, simpele gerechten om te delen. Maar ook om te brunchen en de lekkerste baksels mee te maken. Door het jaar heen zullen de zussen verschillende seizoensgebonden etenswaren uitbrengen.

Søstrene Grene pannenkoeken

No Comments

Leave a Comment