Tips voor de hittegolf

Wat boffen we dit jaar met het heerlijke weer. Volgende week staat er zelfs een hittegolf op ons te wachten.

Daarom hebben wij een aantal funny tips voor je op een rijtje gezet. Zo kun je de hittegolf nog leuker maken en aangenamer.

Hittegolf tip 1

Zoek verkoeling. Zet een zwembad in je tuin! Wat een luxe, een zwembad in je tuin. Heerlijk voor de kinderen, maar natuurlijk ook voor jezelf. Ben je van plan om hem langer te laten staan? (lijkt ons van wel) dan is het handig om chloortabletten te kopen en een zeil om eroverheen te leggen. Zo kost het je niet mega veel water.

Hittegolf tip 2

Maak lekker fruitwater. Neem een grote sapkan, vul met water, ijsklontjes en fruit. Denk aan citroen, aardbei, basilicum, kaneel, frambozen, komkommer, mango of sinaasappel.  Je kunt van alles combineren. Wist je dat je op deze manier ook vitamine binnen krijgt? Voorkom uitdrogen en drink dus genoeg.

Hittegolf tip 3

Maak je eigen ijsjes. Leuk om te doen met de kinderen maar natuurlijk ook voor jezelf. Het hoeft niet ingewikkeld. Je kan een smoothie maken en dit invriezen, maar je kan ook yoghurt in een ijsjesmaker doen of wat dacht je van cola of ice tea?

Hittegolf tip 4

SMEREN! Zonnebrand ja, dat hebben we echt nodig. Niet echt een leuke tip maar wel een hele goede.

Hittegol tip 5

Koken? Daar heb je toch geen zin in. Slinger de BBQ aan (ook wel warm, maar wel leuk in de tuin) ga uiteten of maak een lekkere koude salade.

 

Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment