Knoflookadem

Tips tegen een knoflookadem

Last van een knoflookadem?

Natuurlijk is dit kleine witte knolletje erg lekker, maar niet iedereen wordt vrolijk van de geur die dit knolletje achter laat. Vooral als vrouw wil je echt geen slechte adem, wij schamen ons daar toch eerder voor dan mannen. Daarom hier van Bep 5 snelle tips tegen een knoflookadem.

1. Eet een appel! Waarom? Uit onderzoek van de Amerikaanse wetenschapper Sheryl Barringer blijkt dat appel het best werkt tegen een knoflookadem.
2. Neem een After Garlic tablet. o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn.
3. Muntthee, het beste is om op munt te kauwen, maar dat is niet het allerlekkerste. Neem daarom na het eten een lekker kopje muntthee.
4. Drink melk tijdens de maaltijd, melk is namelijk in staat om zwavelgassen te neutraliseren voordat ze in de bloedbaan terechtkomen. Het perfecte middel dus tegen een lekker knoflookteentje eten.
5. Koffiebonen. Is het je wel eens opgevallen dat er bij een parfumerie altijd koffiebonen staan? Als jij diverse parfums gaat ruiken, ruik je op een gegeven moment het verschil niet meer. Even ruiken en je kunt weer verder gaan. Koffiebonen neutraliseren. Kauw daarom op een koffieboon na het knoflook eten. Weg is de geur!

Neem dus altijd een koffieboon mee in je tas voor het geval dat!

Liefs Bep

 

 

 

No Comments

Leave a Comment