Tip van Bep: Ice Sunset horloges

Hoe leuk zijn deze Ice Sunset horloges?

Bij het vinden van deze horloges op internet kon een stukje op Wij zijn Bep niet uitblijven. Als de examens erop zitten en de vlag (eindelijk) uit mag, dan wil je natuurlijk een leuk cadeau geven aan je zoon of dochter. Een horloge is een super goed cadeau. Een mooie herinnering voor de jaren die komen gaan. Een horloge doe je niet zomaar weg. Je zoon of dochter denkt direct aan een geslaagd examen bij het zien van het horloge.

Maar je kan hem jezelf ook cadeau doen!

Met de zomer voor de deur ( ja, nog maar een paar weekjes te gaan) gaan we ons weer lekker voorbereiden op die welverdiende vakantie. Ook als je in Nederland blijft, hoop je dat de zon lekker zal gaan schijnen. Zie je jezelf alweer lekker zitten op dat terrasje? Een rondje varen met de boot? Of lekker zonnen op het strand? Dan mag dit horloge echt niet ontbreken.

Wat maakt deze Ice Sunset horloges zo leuk?

De frisse kleurschakelingen op de wijzerplaat shinen en zorgen voor een echte eyecather om uw pols. Laat de temperaturen maar stijgen! Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. De horloges hebben siliconen banden en de kleuren wit of zwart of roze. Daarnaast hebben de horloges verschillende wijzerplaten zoals; roze, rainbow en blauw. Neem jij een plons in het water met het horloge nog om? Geen probleem, daar kan hij tegen. Maar doe hem niet om tijdens het douche of een duik cursus op vakantie, dat vind hij niet zo heel leuk.

Als je mij vraagt zou ik voor het horloge gaan met de rainbow wijzerplaat. Ik word hier zo ontzettend vrolijk van! Ik ben benieuwd wat jij van deze horloges vindt en wat je zou kiezen.

 

Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment