The Commons Restaurant

Op zoek naar een gezellig restaurant nu de donkere dagen weer naderen? Dan is restaurant The Commons in Rotterdam de perfecte locatie om samen met je partner, vriend of vriendin te genieten van een shared dining. Je vindt hier een mix van mensen, eten en drinken. Het wereldse menu werd ontwikkeld door F&B directeur Craig Cunningham, die jarenlang samenwerkte met Jamie Oliver. Dit belooft gegarandeerd goed eten op een bruisende locatie!

The Commons

Eten en drinken is een perfect middel om mensen van over de hele wereld bij elkaar te brengen. Ze maken samen nieuwe verhalen en maken mooie dingen mee.

The Commons is een restaurant in The Student Hotel waar mensen uit alle landen samen komen. De plek om studenten, reizigers, freelancers, ondernemers en buurbewoners bij elkaar te brengen. Hier zullen ze de vreugde van het eten en drinken ervaren. Alles is mogelijk. Er is een laptop- en koffiewerkplek voor studenten, cocktailbar voor vrienden, lunchplek voor zakelijke  bijeenkomsten, date night voor liefhebbers en er zijn informele groepsdiners voor alle gezinnen. Het is de plek voor een drankje dat zal leidt tot een diner.

Het menu

Op de menukaart staan ‘commonly-loved small plates and drinks from our global travels’. Denk hierbij aan een Marokkaanse Couscous, een Scandinavisch vispotje en een Calamari. Het menu biedt vlees, vis en vegetarische gerechten met een internationale twist. Van snacks, burgers en pizza, tot verse sappen en superfood salades. En dit alles met hele toegankelijke prijzen. Op de cocktailkaart worden lokale en internationale dranken gecombineerd met tropische invloeden. Tussen 16.00 en 19.00 uur is het happy cocktail hour en zijn de cocktails te bestellen voor slechts 5 euro.

Interactie

Samen eten is het beste moment om met elkaar in gesprek te gaan over dingen die je bezighouden. Deze interactie wordt ook gestimuleerd in het interieur met bijzondere eyecatchers. Er is keuze uit verschillende zitjes die je uitnodigen tot een gesprek. Van eten aan de bar, tot hoge tafels en knusse diner booths. Op de vide is een sfeervolle ruimte gecreëerd die zich uitstekend leent tot borrelen of dineren met een grote groep.

Over The Commons

The Commons heeft inmiddels vijf vestigingen in Nederland; Rotterdam, Den Haag, Amsterdam City, Amsterdam-West en Maastricht. Ze zijn gevestigd naast The Student Hotel.

Openingstijden

Restaurant*

Maandag – Vrijdag: 07.00 – 22.00 uur

Zaterdag – Zondag: 08.00 – 22.00 uur

Bar*

Maandag – Woensdag: 07.00 – 00.00 uur

Donderdag – Vrijdag: 07.00 – 01.00 uur

Zaterdag: 08.00 – 01.00 uur

Zondag: 08.00 – 0 0.00 uur

*Tijden kunnen verschillen per locatie.

 

 

 

No Comments

Leave a Comment