Søstrene Grene nieuwe collectie

Søstrene Grene – Lente collectie 2019

Creativiteit is het creëren van mogelijkheden waar anderen slecht obstakels zien. Dit is het idee achter de nieuwe interieur en lifestyle collectie van Søstrene Grene. Die patronen en kleuren op een ongebruikelijke manier met elkaar combineert.

Nieuwe collectie

De nieuwe collectie bestaat uit een serie van producten. Deze zullen perfect in het interieur van een levendig, gezellig en inspirerend huis passen. Daarbij brengen de zussen dit keer voor het eerst drie soorten decoratief behang op de markt. Verder bevat deze collectie een veelzijdige bijzettafel, een unieke kapstok en rieten stoelen. Maar ook prachtige lampen, stoffen, accessoires, keukengerei en nog veel meer.

Søstrene Grene nieuwe collectie

Tafellamp

Eén product symboliseert de essentie van de collectie als geen ander: de tafellamp. Zoals op bovenstaande foto te zien is. Deze lamp is door de combinatie van de zachte patronen van de vrouwelijke lampenkamp met het voetstuk van keramiek, de belichaming van de stijl van dit seizoen. De tafellamp zal in drie verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar zijn.

Nieuwe Collectie Søstrene Grene

Trots

“Bij Søstrene Grene streven we ernaar om producten te selecteren en te creëren, die ervoor zorgen dat elk bezoek aan een winkel als een geheel nieuwe beleving voelt. Vervolgens maken we het een prioriteit om designs te produceren waar men blij van wordt. Wanneer u gasten over de vloer heeft, willen we dat u met trots kunt zeggen: ‘Kijk eens wat ik zojuist bij Søstrene Grene heb gekocht’. Deze nieuwe collectie is de kern van waar het bij ons allemaal om draait. We kijken er daarom naar uit om te zien hoe de klanten er in de winkels op zullen reageren.

nieuwe collectie Søstrene Grene

Søstrene Grene’s nieuwe collectie is vanaf donderdag 28 februari 2019 verkrijgbaar – met uitzondering van de bijzettafel, die beschikbaar is vanaf donderdag 21 maart 2019. Alle producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

 

No Comments

Leave a Comment