Rooftop Lounge – Den Haag

De hele maand september kun je bij de MegaStores in Den Haag terecht voor een heerlijke nazomer in de Rooftop Lounge. Op het parkeerdek is voor bezoekers elke zaterdag en zondag een dakterras geopend waar je gratis kunt genieten van muziek, alcoholvrije cocktails en een adembenemend uitzicht over de stad. 

Rooftop Lounge

Elke zaterdag en zondag in september is het publiek tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom om heerlijk te relaxen in de MegaStores Rooftop Lounge. Ontdek hier het unieke uitzicht over Den Haag. Geniet hier van een gratis alcoholvrij drankje en de relaxte sfeer. In de lounge is een gezellige containerbar te vinden, gedecoreerd met planten, sfeervolle lampjes en relaxt meubilair zoals strandstoelen en picknicktafels.

Op het bovenste parkeerdek van Megastores is er een gaaf uitzicht. Dit wilde de marketingmanager van het evenement ons niet onthouden. Er is dus een gave plek gecreëerd waar je van de zon kan genieten. Dit onder het genot van een lekker gratis drankje en uiteraard het waanzinnige uitzicht.

De Rooftop loungebar is 150 vierkante meter groot en te vinden boven het Woonplein bij de Woonexpress. De loungebar hoort bij een campagne die in de maand september gevoerd wordt. Naast de Rooftop bar zijn er ook deals bij de ondernemers die alleen deze maand gelden.

Rooftop Cinema

De Rooftop Lounge wordt op 29 september voor één avond omgetoverd tot openlucht bioscoop, inclusief ‘silent’headphones, drinks & popcorn. De Lounge is die avond open van 18.00 tot 00.00 uur. De film begint meteen na zonsondergang.

Je vindt de Rooftop Lounge op het parkeerdek van de derde etage.

 

No Comments

Leave a Comment