Plantsome

“In elk huis hoort een plant thuis!”

De heren van Plantsome nemen geen blad voor de mond: “In elk huis hoort een plant thuis! Planten zuiveren de lucht, brengen geluk, dempen geluid en pimpen je interieur.” Overtuigd dat een plant een must is? Maak je leven snel en makkelijk groener met de green friends van www.plantsome.nl. Geen keuzestress en geen gesjouw. Je koopt de planten online, met of zonder de ‘Plantzoeker’ en de volgende werkdag wordt de bestelling bezorgd. Aan groenliefhebbers is natuurlijk gedacht: de ‘VerzorgingsApp’ zorgt dat de planten ook awesome blijven. 

Dat de oprichters, Thom en Axel, een passie voor planten hebben kan bijna niet anders. Ze zijn de zonen van een plantenkweker en opgegroeid in het Westland. En daarnaast zijn de broers heel nieuwsgierig en vinden het leuk om te ontdekken. “We begrepen niet waarom het tegenwoordig nog zoveel moeite kost om een plant te kopen. Een tripje naar het tuincentrum kost al gauw een paar uur en met al die zware tassen ook nog een plant onder je arm wurmen? Nee, bedankt!” vertelt Thom. “Dat moet en kan simpeler dachten we. En voor we het wisten was het idee van Plantsome ontkiemd.”, zegt Axel.

Planten
It’s so EASY

Via www.plantsome.nl koop je op een makkelijke en leuke manier online bloeiende en groene kamerplanten. Heb je geen idee wat je wilt? De ‘Plantzoeker’ helpt je bij het maken van jouw keuze. En om het plaatje compleet te maken, kun je een gave sierpot kopen. De planten komen allemaal direct bij lokale, Nederlandse kwekers vandaan. Zo zorgt Plantsome voor verse planten van hoge kwaliteit. Die snel en netjes binnen een werkdag gratis bezorgd worden. En ook na aanschaf blijft jouw interieur groen! Plantsome is namelijk de enige online plantenverkoper die zich richt op service na aankoop.

Green

De PLANTAARDIGHEID van Plantsome
  • Retourneren van de aankoop is very easy: binnen 14 dagen en het kost niks!
  • Oeps: jouw groene vriend is per ongeluk beschadigd: een nieuwe plant is al onderweg.
  • Garantie: minimaal drie maanden, blijft je groene vriend ook echt groen?
  • Geen groene vingers? Met de ‘Verzorgingsapp’ ga je er vast wel uitkomen
  • Tips & tricks en nog veel meer b(l)oeiende info is te halen op www.plantsome.nl

Your GREEN friends

‘Marty de Palm en het Swing Trio’, ofwel een onweerstaanbare en briljante groep van grootse lucht zuiveraars bestaande uit een Areca, Calathea en twee Varens. Zomaar een voorbeeld van wat je op www.plantsome.nl koopt. Maar ook voor de nieuwe liefdes, Rodrigo, Nina en Pedro en de favorietjes van Thom en Axel ‘Coco, Eileen en Lucas’ ga je naar www.plantsome.nl

 

No Comments

Leave a Comment