Nieuwe najaarscollectie van Ti Sento Milano

Najaar 2018

Het najaar staat alweer voor de deur en dat wil zeggen dat Ti Sento Milano met een nieuwe collectie komt. Dit prachtige sieradenmerk brengt 2x per jaar een nieuwe collectie uit. Spring in the City was de collectie van het voorjaar, nu komt Ti Sento met Luxury Traveller. Een collectie met mooie kleuren zoals groen en geel. Ook kunnen we weer gaan mixen en matchen met de ringen.

Luxury Traveller

Inspiratie voor deze lijn: De wereld ligt aan haar voeten. Op weg naar luxe sieraden. Onbereisde plekken inspireren haar nieuwe bestemmingen te ontdekken. Met de Luxury Traveller begint je reis naar drie nieuwe collecties: City Chic, Nature’s Secrets en Evening Lights.

Nature’s Secrets is een reis door de bergen. De explosies van groene tinten overweldigen haar; een adembenemende sensatie. Ze ademt in. In de stilte van het bos vindt ze haar rust. Het verborgen pracht en praal verleidt haar gedachten.

City Chic: Ze reist af naar nieuwe steden. Iconische landschappen, prachtige architectuur en onbekende culturen prikkelen haar zintuigen. Ze voelt zich opgeladen. De herinneringen neemt ze voor altijd mee.

Evening Lights : Ze is onderweg naar de lichten van de nacht. De glinsterende vormen van het licht prikkelen haar verborgen verlangens. Vannacht is ze in een feeststemming, open voor elk avontuur.

Aan de inspiratie kan het niet liggen. Bekijk die nieuwe sieraden van Ti Sento Milano hier online.

 

Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment