Maak van je badkamer een spa

Helaas hebben we niet allemaal de tijd en het geld om regelmatig de wellness een bezoekje te brengen.

Relaxmomenten kunnen heel makkelijk in huis gehouden worden. Door enkele natuurlijke materialen in huis te halen, maak je al snel een spa van elke badkamer. Speciaal om deze relaxmomenten aan te wakkeren, lanceert Hinck een collectie badkameraccessoires. De collectie bestaat uit diverse producten die zorgen voor een eigentijdse Scandinavische look. Hinck koos voor simpele designs en natuurlijke materialen om een rustige uitstraling aan elke badkamer te geven.

Wellness in huis

Om een wellness in huis te creëren, mogen de teakhouten badmatten niet ontbreken. Ze zijn geïnspireerd op de Finse sauna en voelen erg aangenaam aan, omdat het hout de omgevingstemperatuur aanneemt. Bovendien kunnen bacteriën zich niet hechten aan het gekozen type hout, hierdoor zijn ze erg hygiënisch in gebruik.

 

Natuurlijke materialen zorgen voor rust. Ook met dit gegeven passen de Hinck bamboe items perfect binnen elke badkamer. De collectie bestaat zowel uit bamboe wasmanden, als krukjes en bamboe hangers. Samen vormen ze met de rest van de collectie één mooi geheel.

Eyecather

En dan is er nog de niet te missen eyecatcher: de grote, ronde bamboe spiegel. Spiegels vergroten de ruimte. Hierdoor kan je ook een kleine badkamer omtoveren tot een echte wellness.

Liefs Bep

 

No Comments

Leave a Comment