Geschenkset

Maak uw cadeaulijst – Marlie & Felice

Bent u jarig of gaat u samenwonen? Geeft u een feest? Maak uw eigen cadeaulijst bij Marlie & Felice!

Heeft u online al veel cadeau-ideëen opgedaan en zou u verschillende producten op een cadeaulijst willen verzamelen? Dat kan bij Marlie & Felice!

Cadeaulijst

U kunt ieder artikel uit de webshop van Marlie & Felice op uw eigen cadeaulijst zetten. Hiervoor moet u wel eerst een account aanmaken, zodat u uw eigen lijst altijd terug kunt vinden en kunt versturen naar uw gasten. Zijn er artikelen die u graag op de lijst zou willen zetten maar staan ze niet in de webshop? Neem dan contact op met de winkel van Marlie & Felice. Zij kunnen u hiermee verder helpen.

Villeroy en Boch Geschenkset

Account aanmaken

Zodra u uw account heeft aangemaakt kunt u via ‘Mijn Marlie & Felice’ op ‘Mijn Cadeaulijst’ een lijst aanmaken. Ziet u een artikel in de webwinkel van Marlie & Felice wat u heel graag wilt hebben? Klik dan: Zet op cadeaulijst. Kies het aantal en druk op Opslaan. Op de manier kunt u uw cadeaulijst volledig vullen met de mooiste artikelen!

Voorbeeld toevoegen aan cadeaulijst

De lijst is klaar… en nu?

Is de lijst klaar? Ga dan via ‘Mijn Cadeaulijst’ naar ‘Bekijk’. Kopieer de link bovenin en stuur deze link naar uw gasten. De lijst kan oneindig worden aangevuld. Is het cadeau gekocht? De gast klikt het product aan dat hij/zij gekocht heeft en iedereen ziet dat het product al is gekocht.

Via deze link kunt u even een kijkje nemen op de site: www.marlieenfelice.nl. Maak hier uw account en stel direct een cadeaulijst samen!

Marlie & Felice winkel

Uiteraard bent u ook altijd welkom in de winkel van Marlie & Felice. Deze vindt u op het volgende adres:

  • DaVinci Woonboulevard
  • Euromarkt 24
  • 2408 BL Alphen aan den Rijn
  • T: 0172-420542
  • E: info@marlieenfelice.nl

 

 

No Comments

Leave a Comment