Wol We Are Knitters

Love is al you knit.

Valentijnsdag komt dichterbij en is natuurlijk het aangewezen moment om iemand te laten weten dat je om ze geeft. We Are Knitters weet dat liefde onbetaalbaar is. En dit willen ze dan ook graag met iedereen delen. 

We Are Knitters pakket

Liefde is hartjes breien

Hoe kun je liefde beter uiten dan met een zelfgebreid hartje? Hiermee geeft je niet alleen aan dat je van diegene houdt. Je geeft ook nog een iets van eigen hand. Het enige wat je nodig hebt is één bol We Are Knitters Petite Wool van 100 gram. Maar ook de 8 mm breinaalden. Het patroon is gratis via de website te downloaden.

Sharing is caring

We Are Knitters heeft dit jaar een creatieve kijk op Valentijn. Door een patroon te ontwerpen voor een extra lange sjaal. Deze kan je samen met je geliefde dragen. Een mooi manier om te laten zien dat liefde met iedereen gevierd kan worden. De sjaal wordt gemaakt van 5 strengen dikke wol in de kleur van de liefde. Een sjaal om te delen met je beste vriend, familie, geliefde of zelfs met je huisdier.

We are Knitters sjaal en hart

Waarom breien met We Are Knitters?

Met de We Are Knitters pakketten vergeet je de wereld om je een. Ontspan! En maak iets moois met je eigen handen. De pakketten bevatten alles wat je nodig hebt. Garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label. Zo krijg je een afgewerkt product. Bij elk pakket heb je keuze uit vier verschillende soorten garen. Deze zijn gemaakt van 100% Peruaans wol. Op de We Are Knitters website kan je ook een kijkje nemen naar instructiefilmpjes. Ook zijn hier de leuke creaties van je voorgangers te vinden.

Met wie deel jij je zelf gebreide sjaal of wollen hart op 14 februari? Deel je creaties met de Hastag #Weareknitters!

 

 

No Comments

Leave a Comment