Babsee

Lezen in de zon met Babsee zonneleesbrillen

Heb jij al gehoord van de Babsee zonneleesbrillen?

De moeder van Babs lag met een boek en haar leesbril over haar zonnebril in de tuin. Dat zag er nogal oncomfortabel, inefficiënt en onhandig uit. En ook een beetje dommig. Herkenbaar?
Babsee
Omdat Babs haar moeder niet op de kosten wilde jagen voor een geslepen zonnebril. Bedacht Babs de Babsee- een zonnebril met leesgedeelte. Een mooie bifocale zonnebril met standaard leesbril sterktes – die je zo mee kan nemen uit de winkel. Handige dubbele focus leeszonnebril om mee te fietsen en de kaart te lezen, op het strand te liggen met een boek, wijn te drinken en de menukaart te kunnen lezen, te golfen en je kaart te kunnen schrijven, te vissen en je vishaakje te kunnen zien. Zo praktisch kan mooi zijn.
De Babsee zonnebril is een hoog kwalitatieve zonnebril met leesgedeelte. Het bovenste gedeelte bevat beschermende zonneglazen. Het onderste gedeelte een versterkt gedeelte; dit is het leesvenster en zit aan de binnenzijde van het glas en daardoor nauwelijks zichtbaar. De babsee zonneleesbrillen zijn verkrijgbaar in 4 modellen; Piet, Kate, Neil Black en Neil Brown. De modellen Piet en Neil hebben flexibele pootjes en hebben een zogenaamde soft touch- rubber.

De menukaart op een zonnig terras, een boek op het strand of snel je mail checken op je telefoon: het leven wordt een stuk eenvoudiger en mooier met de zonnebril met leesdeel van Babsee. De twee in een zonnebril.

Klik hier om een Babsee zonneleesbril te bestellen.

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Comment