Later aan Zee biedt sfeervolle bistro aan het strand

Heerlijk eten en drinken bij Later aan Zee in Bloemendaal aan Zee

De eerste bistro aan zee (Later aan Zee) in Bloemendaal aan Zee bestaat nog maar een jaar, maar open het zomerseizoen een Bistro & Grill. De bistro heeft een upgrade gekregen. Bij deze sfeervolle bistro aan het strand kun je genieten van loungemuziek, kunnen gasten loungebedden huren en profiteren van exclusieve service. Op de menukaart staan smakelijke gerechten die de hele dag door zijn te bestellen. En mocht de zon een keer niet schijnen? Dan is binnen zitten in het sfeervolle interieur absoluut geen straf.

Later aan Zee

Specials op het menu en champagne

Wij hebben een paar lekkere gerechten van de menukaart gevist. De poke bowl met tonijn (€ 18,50) en de fish & chips met rucola en citroenmayonaise (€ 17,50) zijn favoriet. En wat dacht je van deze dagspecials; halve kreeft, lamskoteletjes van de gril en mosselen. De bistro biedt een mooie selectie aan wijnen waarvan het merendeel per glas wordt geserveerd. Opvallend is ook de samenwerking met het champagnemerk Taittinger. Liefhebbers van deze verfijnde bubbels kunnen kiezen uit 8 verschillende soorten.

 

Taittinger Lounge

De aangrenzende Taittinger Lounge biedt 28 riante tweepersoons loungebedden. Een comfortabel ligbed compleet met parasol, ijskoeler, kussens en bediening kan worden gehuurd voor € 35 per dag. De luxe lounge beschikt over loungemuziek, eigen douches en toiletten.

Multifunctionele indeling

Het interieur van Bistro & Grill Later aan Zee werd door de ondernemers zelf ontworpen. Zij creëerden een multifunctionele indeling waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot duizend gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij. Naast de bistro bevindt zich een selfservice bar waar gasten drankjes en snacks aan de counter kunnen bestellen om op het bijbehorende terras te nuttigen of om mee te nemen naar het strand.

Handig om te weten over Later aan Zee:
Adres 
Zeeweg 83, 2051 EC Bloemendaal Aan Zee
Telefoon +31 (0)6 15547500
Website www.lateraanzee.nl

No Comments

Leave a Comment