Amazona krijtverf

Laat je inspireren – biologische, afbreekbare krijtverf

Ben jij ook zo iemand die haar meubels of muren net iets vaker dan Amazona krijtverf 2standaard een ander kleurtje wil geven? Ik wel, het liefst verander ik ieder seizoen mijn hele interieur maar dat is best een klus. Maar zo af en toe gooi ik weer een nieuwe kleur op mijn eetkamermuur. Ik vind het zelf erg warm en gezellig staan, een kleurtje in de woonkamer. Maar ik merk ook wel dat ik weer snel klaar kan zijn met een kleur. En ik moet mijzelf ook meer bewust maken van het milieu, want ik bewaar veel verf maar toch gooi je ook weer resten weg. Toen viel mijn oog op het merk Amazona. Biologisch afbreekbaar krijtverf in meerdere, allerlei rustige kleuren. Mooie tinten en goed voor het milieu, kijk, dat moesten we even delen natuurlijk.

Het ‘geheim’ van Amazona

De minerale basis in combinatie met de natuurlijke pigmenten vormen het ‘geheim’ van Amazona krijtverf en maakt het tot de enige 100% biologische afbreekbare krijtverf in Nederland. De matte verf is geschikt voor binnenmuren, meubels en accessoires en geeft een sfeervolle, rustige uitstraling. De verf dekt perfect, is vrij van giftige stoffen, anti-allergisch, ademend en nat afwasbaar.

Gebruikte kleuren: Marrakesh, Citron, Rose, Lila, Duiker-Blauw, Jeans, Blanc-de-Blanc en Mandarine.
Beelden: Bloom Inspiration.

 

Amazona krijtverf

Urban Optimism Art Deco met Amazona; multi kleurenpalet op één muur

De trend Urban Optimism Art Deco bewijst dat één kleur op de muur niet per se hoeft. Creëer deze stijl door verschillende, heldere kleuren te gebruiken en vormen te combineren. Het kleurenpalet van Amazona krijtverf leent zich hier perfect voor. Marrakesh, Citron, Rose, Lila, Duiker-blauw, Jeans, Blanc-de-Blanc en Mandarine zorgen – samen met jouw creativiteit – voor een Urban Optimism Art Deco interieur.

Laat je inspireren door de Urban Optimism Art Deco interieurs die gemaakt zijn met Amazona krijtverf.

Gebruikte kleuren: Marrakesh, Citron, Rose, Lila, Duiker-Blauw, Jeans en Blanc-de-Blanc.

Meer informatie of inspiratie? Kijk op www.amazona.nl.

Groetjes Bep

 

 

No Comments

Leave a Comment