Kleur én verzorging

Kleur én verzorging, met de nieuwe Labello Crayon Lipstick.

Visagiste Xelly Cabau van Kasbergen geeft kleuradvies op maat.

Intense kleur op de lippen of toch die verzorgende balsem? Het kan nu allebei, want voor het eerst komt Labello met een lipstick in dekkende kleuren mét de verzorgende eigenschappen die je van Labello gewend bent. De nieuwe Labello Crayon Lipsticks komen in de kleuren Coral Crush, Poppy Red en Hot Pink. Voor elk kleurtype is er een match, visagist Xelly geeft advies op maat. 

Kleur bekennen

De drie kleuren Labello Crayon Lipstick zijn zorgvuldig gekozen, zodat er een passende tint is voor iedere Labello liefhebber. Blond haar met een lichte huid, of donker haar en sproetjes, bij ieder kleurtype past een andere make-up. Xelly Cabau van Kasbergen heeft hier in haar werk als visagiste dagelijks mee te maken. “Voor ik aan de slag ga, kijk ik eerst altijd heel goed wie er voor mij zit. De kleur van de huis, het haar en de ogen zijn bepalend voor de tinten die ik gebruik. Door make-up te kiezen die past bij dit alles laat je het gezicht van haar mooiste kant zien. Daarbij moet het passen bij het type vrouw en wat zij wil uitstralen. De juiste kleur lipstick kan er zelfs voor zorgen dat de huid extra straal en de tanden witter lijken.”

Lipstick á la Labello

De nieuwe lipsticks bestaan voor ruim 80 procent uit verzorgende ingrediënten, zoals jojoba- en avocado-olie, voor optimale hydratatie van de lippen. Ideaal voor de komende wintermaanden. Bovendien zijn de lipsticks vrij van mineralie oliën.

Op je mooist

De Labello Crayon Lipsticks zijn met één laagje al volledig dekkend, maar voor een nóg intensiever effect zijn de kleuren met meerdere lagen op te bouwen. Door de fijne punt zijn de lipsticks bovendien nauwkeurig aan te brengen. Binnen de lijntjes kleuren was nog nooit zo gemakkelijk.

“Bij Labello houden we ervan om te verrassen. Vrouwen maken vaak een keuze tussen een verzorgende lippenbalsem óf een dekkende lipstick, wat ons betreft is het vanaf vandaag en-en.” Alsdus Kiki Crijns, Brand Manager Labello.

De Labello Crayon Lipsticks zijn verkrijgbaar bij drogisterijen met een adviesprijs van €6.99 per lipstick.

No Comments

Leave a Comment