Kinderoutfit op een bruiloft

Tof, je bent uitgenodigd voor een bruiloft. Bruiloften zijn dé momenten dat je heerlijk mag uitpakken, dus shoppen maar. Een nieuwe jurk, dure schoenen en bijpassende accessoires. Voor jezelf kom je er wel uit, maar nu zijn ook je kinderen uitgenodigd. Je wilt ze er op hun best uit laten zien, maar zij zullen daar anders over denken. Lees snel de tips om je kinderen er stralend bij te laten lopen.

Casual

Het is voor je kind en jezelf niet fijn om in nette kleding te lopen die niet vies mogen worden. Zeker uit een bruiloft waar ze heerlijk met andere kinderen kunnen spelen. De tip is dan ook om ze gewoon casual te kleden. Jongens in een spijkerbroek en t-shirt, en de meiden in een leuk jurkje of rokje. Deze kleding kan er redelijk netjes uitzien, maar is ook nog lekker speels en kan tegen een stootje.

Omkleden

Een andere tip is om extra kleding mee te nemen zodat de kinderen tussen de ceremonie en het feest kunnen omkleden. Voor de ceremonie kunnen de kinderen dan netjes worden aangekleed in bijvoorbeeld een blouse of jurkje. Wanneer het feest begint kunnen ze dan heerlijk spelen, klimmen en klauteren in hun comfortabele kleding.

Thema-bruiloften

Steeds vaker moet je je aan een dresscode houden tijdens een bruiloft. Dit geldt dus ook voor de kinderen. Daarnaast worden thema-bruiloften ook steeds populairder. Je ziet alles al voorbij komen: zee-thema, natuur-thema, bohemian, noem maar op. In deze gevallen is het de beste keuze om de kleding online te kopen. Het aanbod is hier veel groter en de kans de je een geschikte outfit vindt dus ook.

No Comments

Leave a Comment