Speelgoed nieuwe collectie Søstrene Grene

Kindercollectie 2019

Søstrene Grene lanceert verzorgingsproducten voor baby’s en interieur voor kinderkamers

Een collectie vol items speciaal voor de allerkleinsten in de familie, is donderdag 2 mei 2019 in alle Søstrene Grene winkels gelanceerd. Deze collectie bestaat onder andere uit een hoge stoel voor kinderen van 3 jaar of ouder, tenten, vloerkussens en op sprookjes geïnspireerde interieur items. En compleet nieuw: bad- en verzorgingsproducten voor baby’s.

Speelhoek Søstrene grene

Een nieuw design meubel: de hoge stoel voor kinderen van 3 jaar of ouder

Søstrene Grene heeft een nieuwe hoge stoel ontworpen voor kinderen die te groot zijn voor een babystoel en te klein voor een volwassen stoel. Het ontwerp is simpel en Scandinavisch, met een zachte uitstraling voor een knus gevoel. Het bedrijf noemt het ontwerp simpel en eerlijk, aangezien alle onderdelen een doel hebben, niets is verborgen.

Het stijlvolle metalen frame vult het hout van het zitvlak en de rugleuning perfect aan. Zo eten kinderen in stijl, terwijl de voetensteun voor een fijne zit-ervaring zorgt. De zithoogte van de stoel is 52 cm, en de vier bronskleurige metalen bouten brengen het geheel samen en geven het een karakteristiek uiterlijk.

Hoge stoelen voor kinderen boven de 3 jaar

Bad- en verzorgingsproducten voor baby’s

Søstrene Grene wil ervoor zorgen dat we op alle huidverzorgingsproducten die we dagelijks gebruiken kunnen vertrouwen. Zo kunnen we bewuste keuzes maken wanneer we bad- en verzorgingsproducten voor onszelf, maar ook voor onze kinderen uitkiezen. De nieuwe bad- en verzorgingsproducten zijn in Denemarken geproduceerd. De verpakking van ieder product draagt verschillende labels die u er dus van verzekeren dat er aan strenge voorwaarden is voldaan. Het is dus een veilige keuze voor u en uw kinderen.

Zo is de volledige bad- en verzorgingslijn parfumvrij. Deze bestaat uit een baby badzeep, een baby shampoo, een baby lichaamsolie en baby zinkzalf. Daardoor zijn ze geschikt voor iedereen die last heeft van astma, allergieën of andere gevoeligheden.

Bad- en verzorgingsproducten

Alle bad- en verzorgingsproducten staan geregistreerd onder The Vegan Trademark. Dit betekent dat alle producten zijn getest. Daarnaast bevatten de producten geen van dierlijke ingrediënten. Ze dragen dan ook het Cosmo certificaat. Dit is de standaard voor cosmetische producten in Europa. Het certificaat garandeert dat de producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

De bad- en verzorgingsproducten voor baby’s en interieuritems zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Søstrene Grene winkels.

No Comments

Leave a Comment