Delicate juwelen van Julia Otilia geïnspireerd op de natuur

Julia Otilia

Al op jonge leeftijd kreeg Julia de reislust te pakken en deze is nooit meer weggegaan. Gedurende haar reizen kwamen er bijzondere mensen uit de meest uiteenlopende culturen op haar pad waardoor ze kennis maakte met de mooiste, pure materialen. Julia Otilia kwam voor de liefde naar Nederland. Ze vestigde zich in een prachtig atelier in het oude centrum van Utrecht waar ze haar juwelen ontwerpt.

‘ Alleen door goed te doen kunnen we de vederlichte zachtheid in onze harten vinden. Daarmee koesteren we niet alleen de schoonheid om ons heen, maar ook de schoonheid in onszelf.”

Een organisch en minimalistisch design, pure, natuurlijke materialen en een eerlijke productie. Al deze elementen samen ondersteunen Julia’s missie in het creëren van elegante, unieke sieraden voor de bewuste vrouw. Een collectie met oog voor detail, waarbij ze vanuit inspiratie werkt en niet vanuit de rush van het seizoen. Iedere stap in het ontwerp en de uitvoering wordt met liefde en zorg gemaakt.

Julia werd geboren in Zweden en bracht haar jeugd door in de bossen en de ongerepte natuur van de Zweedse archipel. Haar herkomst zie je terug in haar ontwerpen. Met een verfijnde signatuur brengt ze de delicate elementen uit de natuur samen met een minimalistisch Scandinavisch design.

Bekijk hier de website

Liefs Bep

 

No Comments

Leave a Comment