It’s coffee o’clock

Vandaag, 1 oktober, is het de Internationale Dag van de Koffie. Eén dag is natuurlijk niet genoeg, dus daarom is het de hele maand feest bij Leopold Vienna. Genoeg tijd om lekker veel koffie te drinken. Er zijn verschillende manieren om het te zetten. Op elk moment van de dag is er een andere techniek.

8.00 uur

Deze espressomaker is perfect voor een haastige ochtend. Binnen 30 seconden heb je een sterke kop koffie. Goed begin van de dag met een Italiaanse espresso.
Espressomaker Trevi 6 cups €24,95
De espressomaker in een ander jasje. Ook erg makkelijk om mee te nemen op vakantie.
Espressomaker Tivoli 6 cups €29,95

10.30 uur

De French Press, ook wel Cafetière genoemd, is één van de bekendste methoden om koffie te zetten. Het wordt ook wel de ‘ouderwetse’ manier om het zetten genoemd. In 4 minuten heb je heerlijke koffie in je pauze.
Koffie & Theemaker Shiny Black 1,0 liter 8 cups €29,95

20.00 uur

Lekker voor na het eten een kopje koffie van de Slow coffee maker. Geef de koffiebonen 5 minuten de tijd om zich te vermengen met het water en je zal de smaken en aroma’s nog beter proeven.
Slow coffee maker Lento 880 ml 6 cups €39,95
Erg handig voor bij de Slow coffee maker is de waterketel Eleganza. Mooi design en erg handig om te schenken vanwege de lange, dunne schenktuit.
Waterketel Eleganza 1,2 liter €54,95

Tip:

Voor bij de espressomaker. Zelf je bonen malen in de door jou gewenste maalgraad is eenvoudig met deze molen.
Koffiemolen €29,95

Bekijk de producten nog eens op Leopold Vienna.

No Comments

Leave a Comment