Vazen

Haal de lente in huis met vazen

Prachtige vazen

Ondanks de kou die we de afgelopen dagen hebben gehad, schijnt het zonnetje heerlijk. De lammetjes komen er weer aan, de paaseitjes liggen al volop in de winkels en de narcissen zijn ook alweer te koop. Tijd om de vazen met bloemen weer te vullen.

Ik ben zelf een fan van bloemen en planten. Daar horen natuurlijk vazen bij. Bijvoorbeeld de Oronda-collectie van Villeroy & Boch. Zij zijn allen met de hand gemaakt waardoor ze prachtige blijven glanzen. Deze leuke bolvormige vaas is voorzien van een witte binnenvaas. De Giardino vazen van Leonardo zijn ook al echte plaatjes. Ook zonder bloemen of takken zijn ze een prachtige blikvanger. U kunt natuurlijk ook wat mooie glazen gebruiken om wat takjes en bloemetjes mee op tafel te zetten. Bij online bestellen kunt u altijd even opletten wat de inhoud van het glas is. Gaat u voor glazen? Kijk dan naar glazen met een kleurtje of een mooi design. Tip van ons, Iittala heeft hier hele mooie glazen voor.

Echte Lente bloemen zijn toch wel de tulpen, narcissen en de hyacinten. Daarnaast kent ook iedereen wel de bloesem takken en blauwe druifjes. Bij de plaatselijke supermarkt staat (meestal) al een kar met deze heerlijke Lente bloeiers.

Hoe haal jij de lente in huis?

Orondo – Villeroy & Boch

Giardino vaas – Leonardo

De Oronda vaas met vrolijke en kleurrijke bloemen. Een feestje in huis!

Iittala Kastehelimi

Zonder bloemen, takken of plant zijn de vazen ook echte eyecathers!

Meer zien? Ik kijk altijd op marlieenfelice.nl, prachtige designs van diverse merken.

Liefs Bep

 

 

No Comments

Leave a Comment