Kerstcadeau voor onder de boom

GIN-GLE BELLS, GIN-GLE BELLS, GIN-GLE ALL THE WAY

Elk jaar is het weer een hele klus: een origineel kerstcadeau vinden voor onder de boom. Parfum, een fijne pyjama, gekke kersttrui of warme sokken: been there, done that.

Gelukkig bieden de mannen van Make Your Own Spirit de oplossing. Binnen drie simpele stappen heb jij het meest orginiele kerstcadeau zo onder de boom liggen. Je kiest je favoriete spirit, de vorm van de fles en je maakt een gepersonaliseerd label met daarop je eigen beeld en tekst. Een kerstcadeau waar de ontvanger écht blij mee is. ga voor een persoonlijk cadeau voor je vader, zus, beste vriend óf werknemers naar de webshop www.makeyourownspirit.com en kom in de Holiday spirit.

Kerstcadeau

Wat is MYOS?

Make Your Own spirit is de naam van de webshop waarbij je jouw eigen persoonlijke drankfles kunt vormgeven. Allereerst maak je de keuze tussen premium gin, rum, wodka, whiskey of vermouth en vervolgens kies je de kleur en vorm van de fles waarin je de drank gebotteld wilt zien.

Kerstcadeau voor onder de boom

De laatste stap is het personaliseren van het label met eigen tekst of zelfontworpen logo. Hiermee kun je eindeloos variëren en zodoende ben je verzekerd dat jouw met zorg samengestelde fles uniek en origineel zal zijn.

Eenmaal een bestelling afgerond, ontvang je de fles 2 à 3 dagen laten gratis thuis. Gemakkelijk en snel heb je jouw eigen creatie in handen. Bezoek dus gauw de website en laat jouw creativiteit los op de flessen van MYOS!

No Comments

Leave a Comment