Houten dieren cadeaus, Kay Bojesen, animals

Geboortecadeaus!

Niets leuker dan het krijgen van cadeaus. En niets mooier dan het krijgen van een kindje. Daar hoort een speciaal en uniek cadeau bij. Maar wat geef je nou precies? Vind hier de leukste cadeautjes. 

Cadeaulijst

Als je op kraamvisite gaat neem je natuurlijk een cadeautje mee. Als er een cadeaulijst is, neem hier dan vooral iets van mee. Zo vallen jouw kamer decoraties niet buiten de piekfijn ingerichte babykamer. En zo kom je ook nooit aan met een ongewenst of dubbel cadeau… 2 vliegen in 1 klap.

Top 3 cadeaus

1. Servies setjes

Dit is gewoon pure nostalgie. Iedereen heeft thuis nog wel een leuke beker, bestek of een heel servies setje staan van vroeger. Mooi verzilverd en gegraveerd of juist een hele leuke van Peter Rabbit. Hierin is ook nog eens veel variatie in prijs en ontwerp. Dus voor ieder wat wils.

Marlie & Felice, Tuijn juwelier

 

2. Slabben

Bij de leukste servies setjes horen ook de leukste slabben. Roze, blauw, grijs… met trekkers, vogeltjes of vliegtuigen. Zoek ze bijpassend bij een leuk servies en je maakt er meteen een mooi cadeaupakket van. Is een cadeaupakket te gek om alleen te geven? Vraag een paar vriendinnen en maak samen het leukste pakket voor jullie vriendin.

Slabben Marlie en Felice, De witte lietaer

3. Decoratie

Tegenwoordig vind je overal de leukste decoraties om een kinderkamer af te maken. Maar wat is er nou leuker voor kinderen dan hun eigen houten dier. Een mooi cadeau dat voor altijd te bewaren is.

Houten dieren, Kay Bojesen, animals

Natuurlijk blijven die enorme luiertaart en al die kleine kleertjes ook ontzettend leuk om te geven en krijgen.

Klik hier voor de leukste kindercadeautjes bij Marlie & Felice en klik hier voor de leukste verzilverde kindercadeaus!luiertaart

 

No Comments

Leave a Comment