Op Donderdag 24 januari organiseert Epicenter Amsterdam een Food Tech Event. Dit event brengt haar gasten smaak- en spraakmakend voedsel. Het Epicenter Amsterdam is ‘the digitale house of innovation’. Op dit event krijg je een voorproefje van de nieuwste ontwikkelingen om ‘plantaardig vlees’ te produceren. Ze willen jou dit laten zien door culinaire klassiekers in ‘vegan’ style, krekelburger. Maar ook met baanbrekendse sprekers. Ben jij klaar voor de meest bijzondere receptie van 2019?
Talk
Wat is de toekomst van voedsel? Hoe kan het het duurzamer? Florentine Fockema Andreae, Alexis Gauthier en David Kat hebben hun gedachtes hierover gedeeld. Dit gebeurde in een open discussie. Deze discussie is vooral gegaan over de duurzame manieren om voedsel te produceren maar ook om te consumeren. En ook om verspilling tegen te gaan.
Over Epicenter
Epicenter Amsterdam is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Dit is een creatieve ontmoetingsplek voor snelgroeiende digitale bedrijven. Maar ook voor grote bedrijven die willen samenwerken en ontwikkelen. Maar deze bedrijven zijn ook bereidt om hun digitale kennis op deze manier uit te wisselen. Epicenter is ook een plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst. En dan vooral de toekomst van digitale verandering en nieuwe digitale technologie op allerlei manieren. De eerste vestiging van Epicenter werd geopend in Stockholm. De tweede was in Amsterdam. Inmiddels zijn ook Oslo, New York en Helsinke een ‘digital house of innovation’ rijker.
Bij Epicenter Amsterdam kun je de primeurs van digitale technologie beleven. Hier willen zij dat ook jij digitale veranderingen snapt. En dat doen ze niet door je te laten luisteren of lezen, maar ook door je zelf te laten testen en proeven.
TASTE THE FUTURE
Datum Donderdag 24 januari 2019
Tijdstip 15:00 – 19:00 uur
Locatie Epicenter Amsterdam
Adres Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
No Comments