Een zwart softijsje? Zou jij het eten?

Wauw! Een zwart softijsje! Als ijsliefhebber worden we wel getriggerd om hier een hapje van te gaan eten, want zeg nou zelf, hij ziet er toch heerlijk uit.

Swirl’s Ice Cream brengt zwart softijs naar Nederland

Niet alleen het ijs is zwart, ook het hoorntje waarin het ijs wordt geserveerd is volledig zwart van kleur. Het ijs heeft wel nog gewoon de lekkere bekende vanillesmaak. De zwarte kleur van het ijs ontstaat door toevoeging van een plantaardig zwart koolstof poeder, wat van de kokosnootschil wordt gemaakt. Dit poeder wordt in vele voedingsinnovaties gebruikt en is 100% veilig. Het poeder geeft geen smaak af, waardoor het ijs gewoon de heerlijke, bekende vanillesmaak behoudt maar dan met een leuk kleurtje.

Het zwarte softijs verovert wereldwijd de social mediakanalen, maar was tot dusver in Nederland nergens te krijgen. De zwarte foodtrend is internationaal al een tijdje gaande. Denk aan de zwarte hamburger, zwarte macarons, maar ook zwarte pasta en nu dus ook zwart softijs. Het ijsje is exclusief en tijdelijk verkrijgbaar, dus zoek vandaag al de Swirl’s op, houd je selfiestick bij de hand en post jouw selfie met deze zwarte Swirl.

Wij gaan het zeker proberen, smul.

Liefs Bep

zwart softijs

Afbeelding afkomstig van Swirl’s Ice Cream

No Comments

Leave a Comment