Een spectaculair gedekte tafel met Kähler

Zomerse avonden zijn bij uitstek geschikt om de liefde en hechte vriendschappen te vieren.

Een lange, mooi gedekte tafel vraagt om tijdloos en functioneel design, als omlijsting voor een gezellig samenzijn. Laat de Hammershøi collectie van Kähler de show stelen op uw zomers gedekte tafel. Zo wordt samen eten nog meer een feestje. Het tijdloze en functionele ontwerp van deze collectie zal ervoor zorgen dat niet alleen de tong, maar ook het oog gestreeld wordt.

De Hammersøi serie is ontworpen door Hans-Christian Bauer. Hij heeft zich laten inspireren door de originele ontwerpsignatuur van de kunstenaar Svend Hammershøi, die de inmiddels iconische verticale groeven bedacht. De nieuwe collectie bevat alle elementen om een ​​prachtige eettafel te dekken: sierlijke kandelaars, vazen, borden, waterglazen, bekers, bestek, karaffen en nog veel meer.

Met Hammershøi’s nieuw gelanceerde koffie- en gebak collectie, geeft Hammershøi uitstekend gezelschap aan vers gebakken koekjes of een elegante etagère-bruidstaart. Dus ben je nog op zoek naar een mooi servies voor uw bruiloft? Dan kunt u gerust eens kijken naar de collecties van Kähler. Neem bijvoorbeeld bovenstaande geserveerde salade of kaarsen van de foto hieronder.

Wil je meer weten? Klik dan even hier op de link om naar de website van Kähler Design te gaan.

 

Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment