Lookbook, kroost

Duizende babyfoto’s, maar nog geen album?

Je bent negen maanden zwanger geweest, je baby is inmiddels een jaar oud en op je telefoon staan 3.000 foto’s van de bijzondere periode. Het maken van een babyalbum is er nog steeds niet van gekomen. Herkenbaar? Voor veel ouders wel en daar is nu de oplossing voor gevonden!

Kroost lookbook

Vrijwel iedereen heeft een fotoalbum van zijn of haar kindertijd. Zo’n dik boek met vrolijke retro cover waar je ouder met veel zorg enkele tientallen foto’s in geplakt hebben, soms voorzien van bijschriften of stickers. Waar onze ouders met fotorolletjes zorgvuldig het fotomoment kozen, maak jij al snel 10-20 foto’s van eenzelfde moment met jouw mobiel. Wat resulteert in een externe harde schijf die nodig is om al dit alles te kunnen bewaren. Zo’n mooi en bijzonder boek dat je thuis nog hebt van vroeger, komt er vaak niet meer van.

Kroost

Rosemarie en Harry ondervonden zelf de problemen die veel ouder hiermee hebben. Met duizende foto’s van hun baby zochten ze een manier om alles mooi te bundelen. Na vele avonden proberen met bestaande fotoservices lukt het niet om een mooi album te maken. Alle foto’s uitzoeken en mooi op de pagina zetten kost veel moeite en dan moet je ook nog eens creatief zijn terwijl je het als jonge ouders al druk genoeg hebt. Dat moest toch makkelijker en leuker kunnen. Daarom bedacht het stel een eigentijdse manier van babyboeken maken. Samen met een team van creatievelingen begonnen ze met het ontwerpen van een newborn- en babyboek. En zo werd Kroost geboren!

Lookbook, kroost

In één avond gemaakt

Om het ouder zo eenvoudig mogelijk te maken, bedacht het team van Kroost samen met ouders de ideale tijdlijn om een babyboek in te delen. Aan de hand van mijlpalen en bijzondere gebeurtenissen in het leven van je baby is het boek makkelijk te vullen. Zo vergeet je geen moment. Er zijn verschillende designs om uit te kiezen die je tot op het laatste moment kan wisselen. Bang dat je niet kunt kiezen uit de berg foto’s? Kroost helpt je aan de hand van inspiratie en opdrachtjes. Zelfs je foto’s worden gesorteerd op de leeftijd van je kind. Zo kun je in één avond het hele boek maken! Ben je zwanger of is je baby nog klein? Dan laat je het boek gewoon meegroeien met je baby en voeg je steeds een paar foto’s toe.

Dus, staat het geheugen van jouw telefoon ook bomvol met babyfoto’s en heb je nog steeds geen album? Gun jezelf een avondje herinneringen ophalen en ga lekker aan de slag.

No Comments

Leave a Comment