Nieuwe Kleuterbios Disney Junior Party van Kinepolis

Wil je alvast een leuke afsluiter van de zomervakantie plannen met je kleuter(s)? Op zondag 2 september organiseert Kinepolis weer een speciale Kleuterbios met Disney Junior Party!

Kleuterbios? In deze nieuwe editie schittert Mickey Mouse op het grote bioscoopscherm niet alleen als enthousiaste presentator. Hij is ook te zien in een aflevering van zijn eigen serie: Mickey and the Roadster Racers. Welke twee andere Disney Junior personages te bewonderen zijn op het witte doek, is nog een verrassing.

Zing en dans mee
Elk kwartaal kunnen kleuters bij Kinepolis genieten van de Kleuterbios Disney Junior Party. Altijd met een vermakelijk programma van drie wisselende afleveringen van de leukste Disney Junior series. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling!

Geluid zacht en licht aan
Speciaal voor de Kleuterbios, wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Ook worden er kleurplaten uitgedeeld en aan het eind van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie en een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Goed om te weten:

  • Kinepolis Kleuterbios: Disney Junior Party
  • Wanneer? Zondag 2 september
  • Hoe laat? 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
  • Hoe lang duurt het? 67 minuten
  • Tickets: € 8,00
  • Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Waar kunnen we gaan genieten van de kleuterbios? In Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Hoofddorp (CineMeerse), Huizen, Groningen, Oss, Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs), Zoetermeer.

Ga jij met je kids?

 

Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment