De leukste geboortecadeaus

Hoera! Er is een baby geboren, gefeliciteerd.

Bij de geboorte van een kindje hoort natuurlijk een geboortecadeau. Je kunt er vele kanten mee op, maar wat is nu echt leuk? Persoonlijk houd ik erg van gepersonaliseerde items cadeaus en originele cadeaus waar tijd is aanbesteed. Hiermee moet je gewoon creatief kunnen zijn. Van luiertaarten tot schilderijlijstjes, maar die koop je niet kant en klaar. Wat wel erg leuk en origineel is, zijn leuke bestek setje, shirts of een boekje met de naam van de baby. Het zijn items die worden bewaard en daarom heb ik voor jullie een aantal top geboortecadeaus gevonden.

De cadeaus

1. De Charm Kitty (Spaarpot) is een witte Perzische kat die Hello Kitty cadeau heeft gekregen van haar vader. De spaarpot kan uitstekend gegraveerd worden voor een nog persoonlijker geboortecadeau!

2. Wat dacht je van een gepersonaliseerd Tshirt? Het shirt kan met verschillende kleuren worden bedrukt en er is keuze uit vier kleuren shirts, waardoor je de voor jouw ideale combinatie kunt maken.

3. Speel de hoofdrol in je eigen Woezel en Pip boek met naam! Succes verzekerd met zo’n origineel cadeauboek. De naam van de baby komt meerdere malen terug in de tekst van deze kleurige boekjes, bovendien zijn er ook nog andere boekjes zoals Nijntje en Dikkie Dik.

4. Koffertje met naam. Leuk kartonnen koffertje met naam (middels folie/stickermateriaal)! Formaat 30 cm x 21 cm x 9 cm, verder verkrijgbaar in blauw, roze en zilver

5. Kinderbesteksetje van Nijntje. De Nijntje set bestaat uit mes, vork, eetlepel en een dessertlepel. Het kindercouvert kan uitstekend gegraveerd worden, bovendien heb je meteen een persoonlijk cadeau!

6. Erg leuk en origineel, de kraamcadeautas. Een knuffel aapje en een badjas met de naam van de baby, maar ook een hele leuke tas met de naam van de baby.

7. De naamslinger wordt met de hand gemaakt, en elke letter is van een ander stofje gemaakt en voorzien van een zachte vulling. De slinger wordt niet alleen opgevrolijkt met letters, maar ook met mooi gekleurde vilten harten en kralen. Hierdoor is elke naamslinger uniek!

8. De zilverkleurige rammelaar heeft de vorm van een hart en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. De rammelaar kan uitstekend gegraveerd worden voor een nog persoonlijker cadeau!

Heb jij nog tips voor geboortecadeaus? Laat het weten in een reactie hieronder.

 

Liefs Bep

 

No Comments

Leave a Comment