De coolste schooltassen voor het nieuwe jaar

De schoolvakantie is pas net begonnen, maar voor je het weet begint het nieuwe schooljaar weer. Een toffe schooltas is dan onmisbaar. Er zijn er echter zoveel dat je haast niet weet welke te kiezen. Zoveel merken, zoveel mogelijkheden. Duifhuizen Tassen & Koffers testte hun tassen op een aantal kenmerken. Als jij checkt welke jij belangrijk vindt is de keuze snel gemaakt. Wat je ook belangrijk vindt bij een schooltas, één ding is zeker; bij Duifhuizen Tassen & Koffers vind je altijd de geschikte tas. 

Duifhuizen is sinds de oprichting in 1953 dé koffer- en tassenspecialist. Je vindt bij Duifhuizen een kwalitatief, ruim en gevarieerd aanbod dat aansluit op de nieuwste trends. Het assortiment varieert van rugzakken tot schoudertassen van bekende merken zoals Eastpak, Herschel, Rains, Tommy Hilfiger en Northface om er maar een paar te noemen.

Speelt prijs een rol? Dan zijn de Enrico Benetti Olive Rugzakken ideaal voor jou. Vanaf €17,95 koop je al een rugzak.

Op zoek naar een ruime tas? Dan zijn de tassen van Herschel Retreat Arrowwoodtan, Eastpak Provider en The North Face Borealis Classic Urban perfect. Verkrijgbaar in diverse kleuren voor jongens en meisjes.

Een echte fashionista? Dan moet je een kijkje nemen tussen de tassen van Rains Backpack Mini Dusty, Tommy Hilfiger Sport en Herschel Nova.

Waterproof rugzak? Dan raden we de Rains Backpack Mini, The North Face Borealis en de Rains Backpack aan.

Moet de tas tegen een stootje kunnen dan hebben XD Design Bobby en Herschel Retreat perfecte tassen.

Het gehele Duifhuizen schooltassenassortiment is zowel via de winkels als de webshop te verkrijgen. Kijk voor het merkenoverzicht en de gehele collectie op duifhuizen.nl

No Comments

Leave a Comment